Οριστικό "αντίο" στο θρυλικό "σκαθάρι" με συγκινητικό βίντεο από την Volkswagen | piperata.gr Skip to main content

Οριστικό "αντίο" στο θρυλικό "σκαθάρι" με συγκινητικό βίντεο από την Volkswagen

Με ένα συγκινητικό βίντεο έπεσαν οι τίτλοι τέλους ενός εκ των πιο αναγνωρίσιμων μοντέλων στην ιστορία του αυτοκινήτου. H Volkswagen αποχαιρέτησε οριστικά το θρυλικό "σκαθάρι" (Beetle) του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε το 1938 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2019.

Η VW επέδειξε ήδη το 2018, στο πλαίσιο του L.A. auto show, τη final edition (την τελική έκδοση) του Beetle, ως cabrio. Προτού συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε, τον Ιούλιο του 2019, βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της Puebla στο Μεξικό το τελευταίο Beetle. Με αυτό το αυτοκίνητο τελείωσε, σύμφωνα και με ανακοινώσεις της ίδιας της VW, η 70χρονη ιστορία αυτού του μοντέλου, και τα κεντρικά γραφεία του Wolfsburg της Γερμανίας, γιόρτασαν το γεγονός με την παραγωγή ενός ωραίου video.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=90&v=uKuYXNLGlOc&feature=em…

Το τραγούδι που συνοδεύει το βίντεο συγκινεί αφού είναι το "Let it Be" των ομώνυμων "Σκαθαριών", των Beatles.  Το video, που ονομάζεται “the last mile”, αποτελεί μία πνευματώδη νύξη για την τρέχουσα συζήτηση περί «τελευταίου μιλίου», δηλαδή για τα τελευταία μέτρα πριν από έναν οριστικό τερματισμόAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV