"Ανεξίτηλες αγάπες": Το ζεύγος Νικολόπουλου με την Μάχη Σιώρου στα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2019" | piperata.gr Skip to main content

"Ανεξίτηλες αγάπες": Το ζεύγος Νικολόπουλου με την Μάχη Σιώρου στα "Πρόσωπα της Χρονιάς 2019"

Η στενή φιλία της Μάχης Σιώρου με το ζέυγος Νικολόπουλου δεν κρύβεται. Οι τρεις τους βρέθηκαν μαζί στην εκδήλωση για τα Πρόσωπα της Χρονιάς 2019, όπου ο όμιλος RP Media με τα PIPERATA.GR και το RPN.com.cy ήταν στους χορηγούς επικοινωνίας της σπουδαίας εκδήλωσης που διοργανώνεται από την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Οι στενές σχέσεις της Αναστασίας Μανωλοπούλου και του συζύγου της Νίκου Νικολόπουλου με την Μάχη Σιώρου είναι διαχρονικές και ανεξίτηλες. Όχι μόνο γιατί υπήρξε για 20 χρόνια η πιο στενή συνεργάτιδα του Νίκου, αλλά και γιατί η αγάπη που τρέφουν μεταξύ τους είναι πέρα και πάνω από πολιτική και φιλική. Είναι οικογενειακή και ανθρώπινη!

Οι τρεις τους, μάς έκαναν το χατίρι (όχι ότι δυσκολευτήκαμε) και φωτογραφήθηκαν αμέσως μετά το πέρας της σπουδαίας εκδήλωσης "Πρόσωπα της Χρονιάς 2019" από την εφημερίδα Πελοπόννησο, την οργανωτική ευθύνη της οποίας είχε η Μάχη Σιώρου. Κι εμείς ήμασταν χορηγοί επικοινωνίας.

Μία εκδήλωση που αντικειμενικά κατέπληξε όλους όσοι την παρακολουθούσαν.

ParKourAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV