Σπάνιο βίντεο: Το απόλυτο στριπτίζ από τη Ζέτα Δούκα μπροστά στο φακό! (vid) | piperata.gr Skip to main content

Σπάνιο βίντεο: Το απόλυτο στριπτίζ από τη Ζέτα Δούκα μπροστά στο φακό! (vid)

Μπορεί ακόμα να μην την έχουμε δει στο νέο "Καφέ της Χαράς" είναι όμως σίγουρο ότι όταν θα τη δει ο Περίανδρος Πώποτας, θα πάθει πολλαπλά... εγκεφαλικά!

Όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί από διαρροές για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, η "είσοδος" της Ζέτας Δούκα, ως μοιραίας γυναίκας είναι που θα φέρει απανωτές αλλαγές στο Κολοκοτρωνίτσι και στον ίδιο τον πρώην Δήμαρχο. Ειδικά, αν έχει δει και αυτός το βίντεο που φέρνουν στο φως PIPERATA.GR.

Tότε είναι που θα καταλάβει ότι, η Χαρά Χάσκα μπροστά της... είναι υπόδειγμα ηθικής!

Άλλωστε, και η ίδια έχει αναφέρει χαρακτηριστικά για το νέο ρόλο της:

«Ο ρόλος μου είναι η Στέλλα, μια γυναίκα δυναμική, ξύπνια, πονεμένη, με ένα παρελθόν δύσκολο και μυστηριώδες, το οποίο θα αποκαλυφθεί στους τηλεθεατές από την πρώτη στιγμή που θα εμφανιστεί αλλά δεν θα το ξέρουν οι υπόλοιποι στο Κολοκοτρωνίτσι. Η γυναίκα αυτή αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω. Πηγαίνει στο Κολοκοτρωνίτσι για να κάνει μια νέα αρχή στη ζωή της, ζητάει εργασία από το μόνο άνθρωπο που γνωρίζει και θεωρεί ότι μπορεί να της συμπαρασταθεί κι αυτή είναι η Βάλια, η κόρη της Χαράς. Στη συνέχεια, όμως, θα ταράξει πάρα πολύ τα “νερά” των ανθρώπων του χωριού και... ειδικά του Περίανδρου Πώποτα!».

Δείτε το άκρως αποκαλυπτικό βίντεο που ακολουθεί από την τηλεοπτική εμφάνιση της στην ΕΡΤ, μέσα από τη σειρά «Εκτός πορείας»...

https://twitter.com/PiperataG/status/1216779935223775232?s=20Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV