Προεδρική Εκλογή: Κίνημα του "ΟΧΙ" και δημοσκοπήσεις κατά Βενιζέλου στα social media! (pics) -
Πιπεράτα Παρασκήνια ...δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Προεδρική Εκλογή: Κίνημα του “ΟΧΙ” και δημοσκοπήσεις κατά Βενιζέλου στα social media! (pics)

Μετά τα δημοσιεύματα που έφεραν ως «κλειδωμένη» επιλογή του πρωθυπουργού τον Βαγγέλη Βενιζέλο για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι αρνητικές αντιδράσεις πέφτουν «βροχή» στα social media, καθώς δεν χαίρει εκτιμήσεως, τουλάχιστον σε επίπεδο ελληνικής κοινωνίας.

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η σελίδα επ’ ονόματι «We are all Greeks» (Είμαστε όλοι Έλληνες) έκανε ανάρτηση με σύνθημα το ΟΧΙ και υποσημείωση «ούτε να το σκέφτεστε». Τα likes μέχρι στιγμής, 48 ώρες μετά τη δημοσίευση, έχουν φτάσει τα 2.000, όπως χιλιάδες ήταν και οι κοινοποιήσεις και οι αποστολές μέσω μηνυμάτων.

Μάλιστα, όσο περνούν οι ώρες και δεν διαψεύδεται το ενδεχόμενο της επιλογής του από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο τείνει να εξελιχθεί σε διαδικτυακό κίνημα ενός γιγάντιου «ΟΧΙ», σε βάρος της υποψηφιότητας Βενιζέλου, η οποία, όπως σας αποκάλυψαν τα PIPERATA.GR, αποτελεί βασική πρόταση του Βαγγέλη Μαρινάκη, κι έχει ήδη επιστρατεύσει τη Φώφη Γεννηματά υπέρ του, ενώ πιέζει και τον Αντώνη Σαμαρά να συνταχθεί.

Στο μεταξύ, η ίδια σελίδα στο Facebook, των «We are all Greeks», διεξάγει και δημοσκόπηση, βάζοντας το ερώτημα απέναντι στην υποψηφιότητα του νυν Προέδρου της Δημοκρατίας, τον φερόμενο από πάμπολλα ΜΜΕ, ως υποψήφιο του Μητσοτάκη.

Και ιδού το αποτέλεσμα, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PIPERATA.GR, πάντως, ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει μόνο έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι αποτελεί -μη πολιτική, αλλά- εξαιρετική επιλογή.

Μεταξύ αυτών των δύο, του Προκόπη Παυλόπουλου, κι ενός ακόμη προσώπου-έκπληξη, με διεθνές κύρος και τεράστια γνώση επί θεμάτων διεθνούς δικαίου -ενόψει προσφυγής στη Χάγη για τα ελληνοτουρκικά-, αλλά και με τεράστια νομική εμπειρία, θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την τελευταία στιγμή…

Κι αυτή η ισχυρή προσωπικότητα, για την οποία θα σας γράψουν εκτενώς τα PIPERATA.GR και δη η στήλη «ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ», αποτελεί κίνηση-ματ, όπως του Προκόπη Παυλόπουλου. Για πολλούς, ίσως αποδειχτεί πιο ενωτική επιλογή, τουλάχιστον σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Όμως, ακόμη και σε επίπεδο κοινωνίας, αν και όταν ανακοινωθεί – παρουσιαστεί, είναι πολύ πιθανό να «αγκαλιαστεί» με πολύ μεγάλη θέρμη.

Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
2 comments
  1. Κοκοβιδης Γιώργος

    Ουστ ο προδότης τουρκοφιλος καταστροφέας Μπένι.Ο πολιτικός συρφετός της χώρας μας καλό είναι να βλέπει το κόκκινο ποτάμι για να δουν τι εστί Τουρκία και κ.λογερμανια

  2. Σάκης

    Τι γράφεται ρε παπάρες ο Βενιζέλος θα περάσει και θα σαρώσει, έχει γενική αποδοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *