Ύποπτη στοιχηματικά εξέλιξη σε αγώνα ανατροπών... τής Νότιγχαμ τού Μαρινάκη! (απίθανο video) | piperata.gr Skip to main content
Ρέντινγκ-Νότιγχαμ-Φόρεστ

Ύποπτη στοιχηματικά εξέλιξη σε αγώνα ανατροπών... τής Νότιγχαμ τού Μαρινάκη! (απίθανο video)

Και μόνο από τον τρόπο που εξελίχθηκε στο τέλος, χρήζει παρέμβασης των αρμόδιων ελεγκτικών μηχανισμών για να διαπιστωθεί αν ήταν καθαρό... κι αν αποτελεί διαφήμιση της χάρης, του μεγαλείου του σασπένς και των ανατροπών που μπορεί να έχει σε σκορ και συναισθήματα ένας ο ποδοσφαιρικός αγώνας, όπως αυτός, μεταξύ της Ρέντινγκ και της Νότιγχαμ Φόρεστ -του υπόδικου επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη-, που διεξήχθη το Σάββατο (11/1), στο πλαίσιο τής «Championship» στην Αγγλία.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

 

Για όσους δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις περί των στοιχημάτων στον κυβερνοχώρο, η ύψιστη απόδοση που δύναται να βρει ένας παίκτης σε εν’ εξελίξει αγώνα είναι το «1.000».

Βέβαια, επειδή οι στοιχηματικές εταιρείες δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να χρεωκοπήσουν, ούτε είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, προσφέρουν χιλιαπλασιασμό των χρημάτων που θα ποντάρει κάποιος μόνο σε περιπτώσεις που λες... «ούτε μία στο δισεκατομμύριο» δεν μπορεί να συμβεί!

Όμως, υπάρχουν και στιγμές στη ζωή, όπου η έμπνευση και το ένστικτο υπερβαίνουν τον ρεαλισμό και τη λογική. Είναι τότε που αν επιλέξεις να δοκιμάσεις το αν θα σου βγουν, μπορεί και να βρεθείς στον έβδομο ουρανό, αλλιώς πηγαίνεις στον «κουβά» (όπως συνηθίζεται να λένε οι παίκτες του στοιχήματος). Αυτό φαντάζομαι συνέβη και σε πολλούς (με θετική και αρνητική εξέλιξη), στο ματς Ρέντινγκ - Νότιγχαμ Φόρεστ, στο πλαίσιο τής «Championship», δηλαδή τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία στην Αγγλία.

Οι καθυστερήσεις είναι πέντε λεπτά και το χρονόμετρο του γηπέδου δείχνει ότι και αυτά έχουν παρέλθει. Το παιχνίδι κανονικά πρέπει να λήξει. Η «λευκή ισοπαλία» φαντάζει σίγουρη, αλλά η Νότιγχαμ κερδίζει κόρνερ και ο διαιτητής αποφασίζει να αφήσει τη φάση να εξελιχθεί. Αυτή θα έπρεπε να ήταν η τελευταία φάση τού αγώνα. Το «στημένο» εκτελείται στο 95΄12'', δηλαδή μετά την εκπνοή των καθυστερήσεων. Μία αναμπουμπούλα στην περιοχή τής Ρέντινγκ, ένα ξερό σουτ τού Γουότσον της Νότιγχαμ στο 95΄16΄΄ και... 0-1! Τα δεδομένα τώρα αλλάζουν άρδην, με βάση το γεγονός ότι ο χρόνος έχει εκπνεύσει.

Όσοι είχαν την έμπνευση να το παίξουν εκείνη την ώρα, βρίσκονται ήδη στον έβδομο ουρανό (που είπαμε). Πλέον θεωρείται βέβαιο το 0-1, όπως και το «διπλό» τής Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όμως, ο Βρετανός ρέφερι έχει αντίθετη άποψη και μετά τη σέντρα, δεν σφυρίζει για να λήξει το παιχνίδι. Αφήνει τη Ρέντινγκ να εκδηλώσει επίθεση κι αυτή...

Η χαμηλή σέντρα που γίνεται προς την περιοχή των φιλοξενουμένων μοιάζει ακίνδυνη, αλλά ο στόπερ Φιγκεϊρέδο κάνει καταστροφική προβολή και στέλνει την μπάλα (το πνίγει και ο τερματοφύλακας) να αναπαυθεί στα δίχτυα τής Νότιγχαμ. Στο 96΄33'', δηλαδή, με αστείο (αν όχι και ύποπτο) αυτογκόλ, γίνεται το... 1-1!

Τώρα, ποιος θα μπορούσε να έχει (κι) αυτή την έμπνευση; Ένα τέτοιο «τρελό» ένστικτο; Το παιχνίδι λήγει, τελικά, έχοντας στο παλμαρέ του έξι τουλάχιστον απίθανα, αλλά και προς διερεύνηση, (στοιχηματικά) γεγονότα:

1. Δύο γκολ ΜΕΤΑ τον χρόνο των καθυστερήσεων!

2. Το «Χ» μετετράπη σε «διπλό» και ξανά σε «Χ» μέσα σε μόλις 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα! Κάτι που σημαίνει ότι υπήρξαν ευκαιρίες πονταρισμάτων επί 1.000 των χρημάτων που θα έβαζε κανείς!

3. Το «NG» («No Goal»-«Δεν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες»), μετετράπη ΜΕΤΑ τον χρόνο των καθυστερήσεων σε «GG» (σκοράρουν και οι δύο ομάδες).

4. Το «χωρίς γκολ» γίνεται «2-3 γκολ».

5. Το ακριβές σκορ γίνεται από 0-0 σε 1-1.

6. Το ματς έχει «αυτογκόλ».

7. Ενδεχομένως υπάρχουν κι άλλα ειδικά πονταρίσματα. Το αυτονόητο συμπέρασμα, ωστόσο, που προκύπτει για μία ακόμη φορά, είναι ότι το απίθανο εμφανίζεται εκεί που δεν το περιμένεις... και συμβαίνει εκεί που δεν το φαντάζεσαι! Αλλά ακόμη και αν τολμήσεις να το φανταστείς, χρειάζεται να κάνεις υπέρβαση και να ποντάρεις ότι θα συμβεί.

Μέχρι λοιπόν να βρεις τη δύναμη, ώστε να μετουσιώσεις την έμπνευση και το ένστικτο σε πράξη, για τους περισσότερους, αν όχι για όλους, το «πουλάκι» έχει πετάξει.

Αυτή είναι η χάρη του ποδοσφαίρου πάμπολλες φορές, ακόμη και πριν από την ύπαρξη των στοιχημάτων και δη των live.  Εκτός, κι αν ξέρει κανείς τι θα συμβεί... Με λίγα λόγια, αν το παιχνίδι έχει στηθεί και μάλιστα για να εξελιχθεί έτσι... 

Δες το βίντεο με την απίθανη εξέλιξη... Αξίζει ούτως ή άλλως! Είναι σκέτη «μαγεία»!

Τα συμπεράσματα είναι δικά σου, όπως θα πρέπει να είναι και των αρμόδιων αρχών, γιατί έτσι προστατεύεται και το μεγαλείο του ποδοσφαίρου, αλλά και το κύρος των ομάδων και των ιδιοκτητών τους.

https://youtu.be/Pud6xNz_bOcAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV