“Δώρο” από Σαββίδη ο Μίσιτς! - Έκλεισε η συμφωνία για την αγορά του Κροάτη | piperata.gr Skip to main content

“Δώρο” από Σαββίδη ο Μίσιτς! - Έκλεισε η συμφωνία για την αγορά του Κροάτη

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα παραμείνει τελικά ο Γιόσιπ Μίσιτς, με τον γιο του Ιβάν, Γιώργο Σαββίδη να ανακοινώνει ως... δώρο Χριστουγέννων, τη συμφωνία με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του παίκτη.

Πολύ πριν ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην ομάδα, ο ΠΑΟΚ έσπευσε να αποκτήσει και με τη μορφή αγοράς τον Γιόσιπ Μίσιτς, ο οποίος και “τρέχει” μία εξαιρετική πρώτη σεζόν στη Superleague.

Ο Κροάτης εξτρέμ αγωνίζεται ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως οι “ασπρόμαυροι” φαίνεται ότι έφθασαν σε συμφωνία με τους Πορτογάλους για την οριστική μετεγγραφή του παίκτη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

https://www.instagram.com/p/B7RCRlDJL1O/

Το γεγονός ανακοίνωσε ουσιαστικά ο Γιώργος Σαββίδης μέσα από τα social media, με μία φωτογραφία του Μίσιτς με τον πατέρα του Ιβάν και γράφοντας για “δώρο Χριστουγέννων” στους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "O JOGO" η συμφωνία για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιόσιπ Μίσιτς μεταξύ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (16/01). Οι Πορτογάλοι, με αφορμή τη φωτογραφία του Κροάτη μέσου με τον Ιβάν Σαββίδη που δημοσιεύτηκε στο λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, αναφέρουν ότι υπάρχει συμφωνία του παίκτη με τον ΠΑΟΚ για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Τονίζουν μάλιστα ότι η Σπόρτιγκ θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 2.000.000 ευρώ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV