Η αιτία πίσω από το ευγενικό «όχι» του Μυτιληναίου για το τιμόνι του ΣΕΒ | piperata.gr Skip to main content

Η αιτία πίσω από το ευγενικό «όχι» του Μυτιληναίου για το τιμόνι του ΣΕΒ

Απομένουν μόλις λίγοι μήνες για την λήξη της θητείας του προεδρείου του Συνδέσμου Εμποροβιομήχανων (ΣΕΒ) και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται κάποια ονόματα για τους «μνηστήρες» της θέσης του προέδρου Θεόδωρου Φέσσα.

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός πως σύμφωνα με πληροφορίες, ο νυν πρόεδρος κ. Θεόδωρος Φέσσας δεν επιθυμεί την ανανέωση της θητείας του στο τιμόνι του ΣΕΒ.

Ακόμη, πρόταση είχε γίνει στον Ευάγγελο Μυτιληναίο, προκειμένου εκείνος να αναλάβει το τιμόνι του ΣΕΒ, μία πρόταση που είναι ιδιαίτερα εύστοχη αν συνυπολογίσει κανείς το γεγονός ότι θα είναι ένας από τους πιο influentials επιχειρηματίες της δεκαετίας του 2020.

Παρόλα αυτά ο επιχειρηματίας αρνήθηκε ευγενικά, καθώς έχει μπροστά του αρκετή δουλειά και πολλά σημαντικά πρότζεκτ να φέρει εις πέρας στην Mytilineos. Βέβαια, η πρόταση για την ανάληψη της διοίκησης του ΣΕΒ, είναι μία από τις πολλές τιμητικές προτάσεις που λαμβάνει το τελευταίο καιρό, με πιο πρόσφατη αυτή της ανακήρυξης του ως επίτιμου διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Πειραιά.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV