Παναθηναϊκός: Θέμα ωρών η άφιξη Νάγκι στην Αθήνα | piperata.gr Skip to main content

Παναθηναϊκός: Θέμα ωρών η άφιξη Νάγκι στην Αθήνα

Μετά την άφιξη στην Αθήνα του Ισπανομαροκινού κεντρικού μέσου Ανουάρ Τουχαμί που το απόγευμα της Δευτέρας προβλέπεται να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Βαγιαδολίδ, θέμα ωρών είναι να φιξαριστεί από τους πράσινους και η απόκτηση του εξτρέμ της Λέγκια Βαρσοβίας Ντομινίκ Νάγκι.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του παίκτη αναφέρουν ότι 24χρονος διεθνής Ούγγρος έχει ήδη βγάλει τα εισιτήρια για την άφιξή του στην Αθήνα και περιμένει απλώς το σινιάλο από την πολωνική ομάδα για να έρθει άμεσα στη χώρα μας και να ολοκληρωθεί το διαδικαστικό σκέλος του δανεισμού του έως το καλοκαίρι, με τις ιατρικές εξετάσεις και τις υπογραφές.

Η Λέγκια και ο Παναθηναϊκός διευθετούν τα διαδικαστικά μέρη της μεταξύ τους συμφωνίας. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η οψιόν αγοράς του Νάγκι θα είναι λίγο μικρότερη από τα 1.5 εκατ. ευρώ ενώ του Ανουάρ είναι της τάξεως των 4 εκατ. ευρώ.

Είναι αυτονόητο ότι οι πράσινοι δεν δύναται να πληρώσουν τέτοια ποσά το καλοκαίρι, όπως είναι γεγονός ότι οι οψιόν αγοράς σπάνια ενεργοποιούνται και μπαίνουν από τις ομάδες για λόγους που σχετίζονται με την αγορά και τη χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών τους.

Εάν ο Ανουάρ (προτίμησε το τριφύλλι από Ρεάλ Σαραγόσα, Αλμπαθέτε και Χιρόνα που του είχαν καταθέσει προτάσεις) και ο Νάγκι βρουν περιβάλλον στήριξης στο διάστημα της παρουσίας τους στον Παναθηναϊκό και εκτιμήσουν ότι είναι το καλύτερο για τους ίδιους να παραμείνουν στο σύλλογο μετά το καλοκαίρι και φυσικά το ίδιο επιθυμούν και οι πράσινοι, τότε θα υπάρξει νέα διαπραγμάτευση που θα σχετίζεται με άλλα νούμερα ή ακόμη και με το ενδεχόμενο επέκτασης των δανεισμών τους.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV