ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μήνυμα Καραμανλή στον Μητσοτάκη κατά των υποψηφιοτήτων Βενιζέλου - Διαμαντοπούλου | piperata.gr Skip to main content

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μήνυμα Καραμανλή στον Μητσοτάκη κατά των υποψηφιοτήτων Βενιζέλου - Διαμαντοπούλου

Ο Κώστας Καραμανλής δεν βλέπει με καθόλου καλό μάτι ενδεχόμενες υποψηφιότητες, όπως είναι αυτές του Βαγγέλη Βενιζέλου και την Άννας Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

Ο λόγος; Όπως γράφει η εφημερίδα «Το Παρόν», η πολεμική -εν πολλοίς άδικη και ατεκμηρίωτη- στην οποία επιδόθηκε εναντίον του ο πληθωρικός πολιτικός για την περίοδο της διακυβέρνησης 2004 – 2009. Πολεμική που κατά κανόνα ήταν προσωποποιημένη και με στόχο να ακυρώσει (αμαυρώσει) το έργο της κυβέρνησης εκείνης της περιόδου.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός έχει στείλει το σχετικό… μήνυμα προς το Μέγαρο Μαξίμου, όχι μόνο για τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για την πρώην Ευρωπαία Επίτροπο και υπουργό Παιδείας του ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του PIPERATA.GR, λοιπόν,  τυχόν υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας είναι casus belli για τον πρώην πρωθυπουργό, ο οποίος, πάντως, δεν συνηθίζει να παρεμβαίνει στις αποφάσεις των διαδόχων του. Όμως, όπως και ο ίδιος -είθισται να λέει- κάθε τι έχει όριο και μέτρο... 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV