Χαϊδάρι: Σκηνές "Φαρ Ουέστ" με πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 30 σφαίρες - Κινδύνεψε άστεγος (vid) | piperata.gr Skip to main content

Χαϊδάρι: Σκηνές "Φαρ Ουέστ" με πυροβολισμούς - Τουλάχιστον 30 σφαίρες - Κινδύνεψε άστεγος (vid)

Άγρια συμπλοκή διαδραματίστηκε στο Χαϊδάρι ανάμεσα σε ομάδες αγνώστων που αντάλλαξαν πυρά. Από τους πυροβολισμούς κινδύνεψε να πληγεί ένας άστεγος που βρισκόταν στο σημείο.

Το άγριο περιστατικό, που θύμισε σκηνές "Φαρ Ουέστ" σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Χαϊδάρι, όταν δύο ομάδες αγνώστων αντάλλαξαν πυροβολισμούς σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στη συμβολή της Ιεράς Οδού με την Κανάρη. Η συμπλοκή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός αστέγου, ο οποίος κοιμόταν μέσα σε ΙΧ σε παρακείμενο πάρκο, καθώς οι σφαίρες «καρφώθηκαν» στα τζάμια του οχήματος.

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες αποχώρησαν από το σημείο -μια από το δρόμο που οδηγεί στο Δρομοκαΐτειο και η άλλη από την οδό Κανάρη.

Αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο περισυνέλεξαν κάλυκες και τώρα αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας και αυτόπτες μάρτυρες.

https://www.youtube.com/watch?v=Y40ok4SqBCw&feature=emb_title

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες και διεξάγει έρευνες για τα αίτια της επίθεσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, τον οποίο επικαλέστηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «Open TV», οι δράστες μιλούσαν αλβανικά, ενώ είχε προηγηθεί σύγκρουση με αυτοκίνητα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV