Ο Τσιάρας έχει ακόμη επικεφαλής τον Παπαγγελόπουλο στην Καταπολέμηση της Διαφθοράς! - Το Δικαιοσύνης έχει "on air" 2+1 επίσημα σάιτ! (pics) | piperata.gr Skip to main content

Ο Τσιάρας έχει ακόμη επικεφαλής τον Παπαγγελόπουλο στην Καταπολέμηση της Διαφθοράς! - Το Δικαιοσύνης έχει "on air" 2+1 επίσημα σάιτ! (pics)

Κι ενώ έχουν παρέλθει έξι ολόκληροι μήνες από όταν ανέλαβε η κυβέρνηση Μητσοτάκη, η νέα ηγεσία στο υπουργείο Δικαιοσύνης διατηρεί ως επικεφαλής στη Γενική Γραμματεία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο οποίος ως γνωστόν ήταν ο προηγούμενος αναπληρωτής υπουργός!

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Μπορεί να φαντάζει απίθανο, όμως, είναι αληθινό! Μάλιστα, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα: Το υπουργείο εμφανίζεται να έχει 2+1 επίσημες ιστοσελίδες, όπου η τρίτη... αφορά στην Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Η κυβέρνηση, δεν φθάνει που ακόμη και σήμερα δεν έχει μετατρέψει τη Γενική Γραμματεία σε Ανεξάρτητη Αρχή, όπως εξήγγειλε, συνεχίζει να «τρέχει» στον κυβερνοχώρο την επίσημη ιστοσελίδα του οργανισμού αυτού, στην ηγεσία του οποίου εμφανίζεται ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Είναι προφανές ότι τα πάντα εκεί έχουν εγκαταλειφθεί, καθώς το επίσημο σάιτ της Γενικής Γραμματείας είναι ανενημέρωτο από τα τέλη Απριλίου 2019!

Με λίγα λόγια, τα πράγματα έχουν μείνει έτσι... απ' όταν μπήκαμε σε εκλογικές αναμετρήσεις (ευρωεκλογές, βουλευτικές), όμως, παρέμειναν έτσι... κι έγιναν ακόμη χειρότερα από τον Ιούλιο του 2019, όταν και ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Τσιάρας την ηγεσία του υπουργείου. Και έτσι... δεν είναι μόνο στο διαδίκτυο, αλλά και σε κάθε άλλο επίπεδο! Είναι δυνατόν η Ανεξάρτητη Αρχή, που θα έπρεπε να ασχολείται με την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, να μην έχει ακόμη δημιουργηθεί;

Προφανώς, ο υπουργός ενδιαφέρεται περισσότερο να κάνει δημόσιες σχέσεις με τα ΜΜΕ του υπόδικου Μαρινάκη, αρθρογραφώντας σε αυτά, παρά να εργάζεται νυχθημερόν για το πως θα τρέχουν οι ανοικτές υποθέσεις, ειδικά όσες είναι μεγάλες και εξαιρετικά σοβαρές, καθώς και πως ο χώρος της Δικαιοσύνης θα μπορέσει να εξυγιανθεί. Πως επιτέλους θα έχουν δίκαιη Δικαιοσύνη για όλες και όλους!

Για να καταλάβει και ο πιο αδαείς ή και φίλα προσκείμενο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, πόσο τραγελαφική είναι η κατάσταση, το ρεζιλίκι... δεν σταματά στην επίσημη ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς.

Δείτε: Ακόμη και το ίδιο το υπουργείο «τρέχει» με δύο επίσημες σελίδες στον κυβερνοχώρο, όπου στη μία ψάχνεις, ξαναψάχνεις, μετά κόπων και βασάνων τελικά βρίσκεις ότι το «buton ΑΡΧΙΚΗ» έχει υπομενού(!), κι εκεί εμφανίζεται η πραγματική νυν ηγεσία του υπουργείου, αντί να έχει ξεχωριστεί και ευδιάκριτη επιλογή, δίπλα από το «ΑΡΧΙΚΗ».

 

Στη δε άλλη ιστοσελίδα σαν να μην πέρασε μια μέρα... Υπουργός είναι ο Μιχάλης Καλογήρου!

Οδηγίες προς κυβερνητικούς «ναυτιλλομένους»...

  • Κατ' αρχάς, αφού σας δηλώσω, κυρίες και κύριοι της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης, πως ελπίζω να μην έχετε πληρώσει πολλά για την κατασκευή του νέου σάιτ, γιατί μετά θα πρέπει να μπούμε σε άλλες σκέψεις... αλλά και σε περαιτέρω δημοσιογραφικές έρευνες, μπορείτε απλώς να ζητήσετε από έναν τεχνικό σας, με ελάχιστες γνώσεις επί του εν λόγω αντικειμένου στο διαδίκτυο, να κάνει «μπακ απ» στο παλιό (της κυβέρνησης Τσίπρα) και να μεταφέρει ότι αρχεία πρέπει στο καινούργιο. Ο δε ηλεκτρονικός σύνδεσμος αυτής της ιστοσελίδας με μία απλή ανακατεύθυνση (έτσι λέγεται, πείτε του ξέρει αυτός) αν κάποιος χρήστης τον έχει αποθηκευμένο, θα οδηγείται στον νέο σύνδεσμο και στη νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης! 
  • Όσον αφορά στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς, μέχρι να δείτε και να βρείτε τι θέλετε να κάνετε, αν δηλαδή και πότε θα δημιουργήσετε Ανεξάρτητη Αρχή ή ότι άλλο αποφασίσετε, στην ΑΡΧΙΚΗ βάλτε μία γενική εικόνα ή ένα γενικό δημιουργικό με κουμπάκι ευρετηρίου (ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ) για τα αρχειοθετημένα κείμενα/άρθρα. Αλλιώς κατεβάστε την ή ακολουθήστε την παραπάνω διαδικασία και ενσωματώστε την σε ένα επίσημο σάιτ του υπουργείου ή... επιτέλους βάλτε κάποιον μεταβατικό επικεφαλής!   

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV