Τενίστρια στο Australian Open κατέρρευσε λόγω δύσπνοιας από τις πυρκαγιές (vid) | piperata.gr Skip to main content

Τενίστρια στο Australian Open κατέρρευσε λόγω δύσπνοιας από τις πυρκαγιές (vid)

H αποπνικτική ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Αυστραλίας έχει ως αποτέλεσμα να επηρεάζει και την ομαλή διεξαγωγή του Australia Open.

Η Σλοβένα τενίστρια, Νταλίλα Γιακούποβιτς αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον αγώνα της προς το τέλος του 2ου σετ, πέφτοντας στον αγωνιστικό χώρο και αποχωρώντας με τρομερό βήχα, και δυσκολία στην αναπνοή, από τον μολυσμένο αέρα στη Μελβούρνη.

«Δεν μπορούσα καθόλου», δήλωσε η Γιακούποβιτς στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι. «Ποτέ δεν το είχα αισθανθεί, φοβόμουν πολύ. Φοβόμουν ότι θα καταρρεύσω. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έπεσα κάτω. Δεν μπορούσα να περπατήσω πια. Στο έδαφος, ήταν ευκολότερο να αναπνεύσω».

https://youtu.be/ObKOQJtdsIo

Το απόγευμα, ένας νεαρός ball boy άρχισε να αισθάνεται άσχημα. Οι παίκτες Κλάρκε και Κάβτσιτς του έδωσαν νερό. H ποιότητα του αέρα στη Μελβούρνη χαρακτηρίζεται ως «επικίνδυνη» κατά την αυγή και «πολύ κακή» στο τέλος του πρωινού.

Για σήμερα, οι διοργανωτές του Αυστραλιανού Grand Slam αποφάσισαν να αναστείλουν όλες τις προπονήσεις και να μεταθέσουν κατά μία ώρα στους αγώνες που ξεκινούσαν στις 11:00.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV