Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 15 Ιανουαρίου | piperata.gr Skip to main content

Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 15 Ιανουαρίου

Διαβάστε πως θα επηρεάσει το πλανητικό σκηνικό της ημέρας τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε κάποια καινούργια εγχειρήματα, αγαπητοί Κριοί! Η Σελήνη από την Παρθένο ενδυναμώνει τον 6ο Οίκο σας της παραγωγικότητας, απαιτώντας περισσότερη επιμέλεια. Είναι η κατάλληλη στιγμή να στήσετε ένα πρόγραμμα βημάτων, πριν βάλετε το πόδι στο γκάζι. Άπαξ και το ακουμπήσετε, είναι βέβαιο ότι θα είστε πιο αποτελεσματικοί και δημιουργικοί απ’ όσο φαντάζεστε.

Όσο υπάρχει οργάνωση στη ζωή σας, τόσο όλα θα κυλούν σαν καλολαδωμένη μηχανή. Και αργότερα που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό, θα φωτίσει τον τομέα σας των σχέσεων. Θα είναι υπέροχο να έχετε να γιορτάσετε μια επιτυχία με το ταίρι σας!

ΤΑΥΡΟΣ

Τίποτα δεν μπορεί να σας περιορίσει πλέον, αγαπητοί Ταύροι! Επί αυτού σας διαβεβαιώνει η Σελήνη από την Παρθένο και τον 5ο Οίκο σας του αισθησιασμού. Αυτές οι ακτίνες βγάζουν και πάλι στην επιφάνεια τη ρομαντική πλευρά σας. Προσέξτε μόνο να μην το παρακάνετε, στη διεκδίκηση ή την ταχύτητα που διεκδικείτε… Αν δράσετε ισορροπημένα, θα είναι πολλοί αυτοί που θα θελήσουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Ωστόσο, αργότερα, η Σελήνη θα μπει στον Ζυγό και τον 6ο Οίκο σας της οργάνωσης: Για τις επόμενες δύο μέρες, χειριστείτε τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητάς σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ακόμα και η δική σας κοινωνική ιδιοσυγκρασία έχει ενίοτε ανάγκη από μια ανάπαυλα, αγαπητοί Δίδυμοι! Κρεμάστε το ταμπελάκι «Μην ενοχλείτε» στην πόρτα, τώρα που η Σελήνη φωλιάζει στον 4ο Οίκο των ιδιαίτερων διαμερισμάτων. Δεν χρειάζεται να λογοδοτήσετε σε κανέναν, επειδή θα επιλέξετε να αποτραβηχτείτε λίγο από κάθε είδους περισπασμό. Αυτή η διαδικασία θα ανανεώσει τις σωματικές και πνευματικές σας αντοχές… Θα τις χρειαστείτε αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και στον τομέα σας της χαράς. Τόσο γρήγορα θα επιστρέψετε στη διασκέδαση και τη δράση που αγαπάτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι μηχανές σας δουλεύουν στο φουλ, αγαπητοί Καρκίνοι! Αξιοποιήστε αυτές τις κοσμικές ενέσεις ισχύος, προσφορά της Σελήνης που σας κυβερνά. Υπό τις ακτίνες της στην Παρθένο και τον πολυπράγμονα 3ο Οίκο σας, διερευνήστε την πληθώρα των επιλογών σας. Η θετική ενέργεια θα φέρει κοντά σας πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους, όπως και πολλά ελκυστικά εγχειρήματα. Η ανταλλαγή ιδεών και απόψεων θα σας οδηγήσει σε λύσεις και διεύρυνση της οπτικής σας. Αλλά αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό και τον τομέα σας της «απόσυρσης τα ιδιαίτερα»… Γι’ αυτό περιορίστε την παρέα σας σε μόνο ένα άτομο ακόμη!

ΛΕΩΝ

Αξιοποιήστε την οξύτητα της οπτικής και των αντοχών σας, αγαπητοί Λέοντες! Με τη Σελήνη στην εργατική Παρθένο και τον 2ο Οίκο σας της παραγωγής, μπορείτε να βάλετε τα σχέδιά σας σε πορεία για ρεαλιστικά κέρδη. Μην κάνετε καμία υπαναχώρηση, κατά πάσα πιθανότητα σας παρακολουθούν άτομα με ισχύ. Αργότερα η Σελήνη θα μπει στον Ζυγό και τον κοινωνικό σας τομέα: Ένα ακόμη έναυσμα για να βγείτε και να διασκεδάσετε ή να φλερτάρετε. Ποτέ δεν ξέρετε ποια στιγμή θα σας ανοιχτούν νέες πόρτες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βάλτε τον εαυτό σας σε προτεραιότητα, αγαπητοί Παρθένοι! Αυτό απαιτεί η Σελήνη από το ζώδιό σας: Γι’ αυτό μειώστε την ταχύτητά σας και παραμερίστε τη μακρά λίστα των υποχρεώσεών σας. Δεν θα συμβεί τίποτα κακό, αν απομακρυνθείτε για λίγο από το άγχος και την πίεση. Αντιθέτως, θα λειτουργήσει ευεργετικά στη φόρτιση της ενέργειάς σας μια παύση για να μυρίσετε τα λουλούδια. Ένα όμορφο δείπνο και μια ευχάριστη ταινία μετά, θα είναι το καλύτερο κλείσιμο αυτής της μέρας!

ΖΥΓΟΣ

Οι εκκρεμότητες σε πρακτικό ή ψυχολογικό επίπεδο βλάπτουν την ηρεμία σας, αγαπητοί Ζυγοί! Παραμερίστε τα πάντα και κλείστε όσα θέματα έχουν ακόμη κενά. Η Σελήνη από την Παρθένο και τον 12ο Οίκο σας της λήξης και της επούλωσης, αποτελεί την ιδανική ευκαιρία. Θα είστε πιο παραγωγικοί, ανακουφισμένοι και ελαφρύτεροι στη συνέχεια, για να περάσετε στα καινούργια σας μονοπάτια. Και αργότερα η Σελήνη θα μπει στα δικά σας εδάφη για τις επόμενες δύο μέρες. Αυτή την ανόρθωση δεν πρέπει να την χάσετε για κανέναν και τίποτα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ομαδική δουλειά θα σας φέρει θαυμαστά αποτελέσματα, αγαπητοί Σκορπιοί! Υπό τις ακτίνες της Σελήνης στον συνεργατικό 11ο Οίκο σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν υπάρχει λόγος να πορεύεστε μόνοι. Ωστόσο, φροντίστε να χαλαρώσετε την αυστηρότητά σας και την ανάγκη να ελέγχετε τα πάντα. Επιλέξτε με προσοχή τους συμμάχους σας και δείξτε εμπιστοσύνη στις ιδέες και τις απόψεις τους. Θα σας ενθουσιάσει το να μάθετε ή να εμπνευστείτε από άλλους. Αργότερα κάντε μια ανάπαυλα για ξεκούραση, με έναυσμα το πέρασμα της Σελήνης στον Ζυγό!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θέλετε ούτε πρέπει να ανακόψετε την ορμή σας, αγαπητοί Τοξότες! Η Σελήνη ενδυναμώνει τον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών, προκειμένου να μην μειώσετε την ταχύτητά σας. Πολλοί θα σας προσεγγίσουν για να αντλήσουν έμπνευση και συμβουλές, κάτι που θα σας γεμίσει χαρά και αυτοπεποίθηση. Η κοινωνικότητά σας θα τονωθεί περισσότερο αργότερα, που η Σελήνη θα περάσει στον Ζυγό. Αυτό που θα απολαύσετε, θα είναι να κυλούν όλα ομαλά μέσα από αρμονικές συνέργειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που τεστάρατε την ετοιμότητα όσων σας περιβάλλουν, αγαπητοί Αιγόκεροι; Κάντε το τώρα, που η Σελήνη βρίσκεται στον 9ο Οίκο σας των οραμάτων. Αφήστε την καθημερινότητα, εστιάστε στο να εμπνεύσετε τους άλλους να σκέφτονται έξω από τα τετριμμένα. Δεν χρειάζονται υπερβολές για να προκύψουν ευφυείς ιδέες, αρκεί μια καινοτόμα προσέγγιση. Μια συνάντηση σε εξωτερικό χώρο αντί για το γραφείο, θα κάνει τη φαιά ουσία όλων να κοχλάζει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σκεφτείτε διπλά κάθε δέσμευσή σας, αγαπητοί Υδροχόοι: Πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα την κρατήσετε, ακόμα κι όταν θαμπώσει η λάμψη του καινούργιου! Η Σελήνη θα ανοίξει τη μέρα στον 8ο Οίκο σας της εστίασης – αλλά κάποιες αναθυμιάσεις μπορεί να θολώνουν την οπτική σας. Αλλά αργότερα θα περάσει στον Ζυγό και τον τομέα σας της επέκτασης. Τότε θα δείτε με διαύγεια την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων. Αν εξακολουθούν να σας έλκουν οι ίδιες προοπτικές, αναλάβετέ τις!

ΙΧΘΥΕΣ

Δείξτε περισσότερη εμπιστοσύνη στις στενές σας σχέσεις, αγαπητοί Ιχθύες! Το απαιτεί η Σελήνη, που θερμαίνει τον 7ο Οίκο σας των σχέσεων. Είναι ιδανική στιγμή για να απολαύσετε τη συνύπαρξή σας με ένα άτομο που σας εμπνέει… Και όλα φαντάζουν τέλεια και ρόδινα υπό το φως του καινούργιου. Αλλά μην βιαστείτε να πείτε μεγάλα λόγια ή να κάνετε το επόμενο βήμα. Φροντίστε πρώτα να έχετε ξεκαθαρίσει τα ζητούμενα της κάθε πλευράς. Μετά χαρείτε την κάθε στιγμή, καθώς η Σελήνη θα μπει στον τομέα σας των έντονων συναισθημάτων!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.