Απρέπειες από Βενιζέλο και Σαμαρά κατά του Προκόπη Παυλόπουλου (αποκλειστικές φωτό) | piperata.gr Skip to main content

Απρέπειες από Βενιζέλο και Σαμαρά κατά του Προκόπη Παυλόπουλου (αποκλειστικές φωτό)

Την ώρα που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος βρισκόταν στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων για την τελετή απονομής των δημοσιογραφικών βραβείων του Ιδρύματος Μπότση, συνέβησαν μερικά απρεπή περιστατικά που πέρασαν στα ψιλά της δημοσιότητας και δεν σχολιάστηκαν. Μόνο που τα PIPERATA ήταν εκεί και τα κατέγραψαν!

Γράφει ο Μιχάλης Ι. Ασημάκης

Πρώτον κατά την είσοδο του κ. Παυλόπουλου στη λέσχη, λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει το διάγγελμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η κατάμεστη αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Μοναδική παραφωνία ο γνωστός και μη εξαιρετέος Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δεν κούνησε ούτε το μικρό του δαχτυλάκι. Προφανώς ο πληθωρικός πρώην… επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να απαξιώσει τον κ. Παυλόπουλο. Και αυτός ο άνθρωπος, για τον Βενιζέλο πάντα ο λόγος, πλασάριζε τον εαυτό του για το ύπατο αξίωμα της χώρας. Ο Θεός μας φύλαξε…

Είχαμε όμως και δεύτερο δείγμα απρεπούς συμπεριφοράς προς το πρόσωπο του προέδρου, αυτή τη φορά από το πάλαι ποτέ… συνεταιράκι του κ. Βενιζέλου σε σειρά κυβερνήσεων της τριετίας 2012 – ’15, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Σαμαράς, λοιπόν, έφτασε στην αίθουσα λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της κυρίας Αικατερίνης Σακελλαροπούλου για την Ηρώδου του Αττικού και επέλεξε και αυτός με τη σειρά του να μη χαιρετίσει καν τον κ. Παυλόπουλο και μετά να πάει να καθίσει πίσω από τον κ. Βενιζέλο και πολύ κοντά σ’ ένα άλλο συνεταιράκι του από την αλήστου μνήμης διακυβέρνησή του, τον Ανδρέα Λοβέρδο. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πίσω ακριβώς από τον κ. Σαμαρά καθόταν ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος!

Αυτά για να έχουμε ακόμα ένα δείγμα της ποιότητας των ανθρώπων που κυβέρνησαν τον τόπο στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης ιστορίας του!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV