Δείτε ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Λιάγκα | piperata.gr Skip to main content

Δείτε ποιοι θα αντικαταστήσουν τον Γιώργο Λιάγκα

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες δεν θα βρίσκεται την προσεχή εβδομάδα η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα“. Πιο συγκεκριμένα, ο  παρουσιαστής και το μεσημεριανό του πάνελ θα αφήσουν – για λίγο – τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ.

Ο λόγος που η εκπομπή θα απουσιάζει από το πρόγραμμα του σταθμού από την Δευτέρα 20/1 μέχρι την Παρασκευή 24/1 είναι η απόφαση του ΕΣΡ, στο κλείσιμο του προηγούμενου χρόνου, η οποία και αφορούσε στη διαχείριση θέματος που προβλήθηκε στην εκπομπή της 7ης Νοεμβρίου 2019.

Ειδικότερα, η συγκεκριμένη απόφαση του ΕΣΡ σημειώνει: “Για τις παραβάσεις της προσβολής της αξίας του ανθρώπου και της δυσμενούς διάκρισης λόγω φύλου επιβάλλεται κύρωση προσωρινής αναστολής μετάδοσης της εκπομπής για 5 συνεχόμενες ημέρες, από 20/1/2020 μέχρι και 24/1/2020”.

Έτσι, λοιπόν, την απουσία της εκπομπής “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” θα κληθούν να καλύψουν κατά το ήμισυ οι… πρωινοί “Αταίριαστοι”, οι οποίοι θα ολοκληρώνουν εκτάκτως για την προσεχή εβδομάδα στις 13:00 ενώ στη δεύτερη ώρα θα μεταδίδεται σε επανάληψη ο “Πιο αδύναμος κρίκος”.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV