Κλέων Γρηγοριάδης για Γεωργούλη: «Πήγε στο ριάλιτι για να μην τον ξεχάσει το κοινό» (vid) | piperata.gr Skip to main content

Κλέων Γρηγοριάδης για Γεωργούλη: «Πήγε στο ριάλιτι για να μην τον ξεχάσει το κοινό» (vid)

Την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να συμμετάσχει εκ νέου στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» σχολίασε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, Κλέων Γρηγοριάδης.

Ο εκλεγμένος με τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτής είπε το «ναι» για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΑΝΤ1, απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια. Σύμφωνα με τον Κλέων Γρηγοριάδη ωστόσο η συγκεκριμένη απόφαση έχει να κάνει με το άγχος του κάθε ηθοποιού «να μην ξεχαστεί από το κοινό». «Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία.

«Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κλέων Γρηγοριάδης στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Αξύριστα Πηγούνια» μιλώντας με δημοσιογράφους.

«Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΜέΡΑ 25, που πλέον έχει ρίξει όλο του το βάρος στα καθήκοντά του εντός του κοινοβουλίου.

Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τηλεοπτικό σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε πως «η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar».

https://www.youtube.com/watch?v=XkpJ5XK0pUI&feature=youtu.beAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV