Επικοινωνιακό και νομικό "φιάσκο" Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης -
Sports

Επικοινωνιακό και νομικό “φιάσκο” Ολυμπιακού στην ΕΕΑ για την υπόθεση ΠΑΟΚ – Ξάνθης

Σαν «πύργος από τραπουλόχαρτα» κατέρρευσαν τα επιχειρήματα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ-Ξάνθης στην ΕΕΑ περί πολυιδιοκτησίας.

Εδώ και καιρό ο ερυθρόλευκος μηχανισμός, μέσω των ΜΜΕ που ελέγχει έμμεσα ή άμεσα ο μεγαλομέτοχος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, προσπαθεί με συνεχή δημοσιεύματα να πείσει τη φίλαθλη κοινή γνώμη και να επηρεάσει την Επιτροπή ότι υπάρχει μετοχική σχέση μεταξύ ΠΑΟΚ και Ξάνθης.

Μετά από δύο διακοπές, η περίφημη υπόθεση εκδικάστηκε τελικά σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου, στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κι από την εξέλιξη της διαδικασίας προέκυψε αυτό που οι περισσότεροι περίμεναν.

Τα επιχειρήματα της πειραϊκής ΠΑΕ περί πιθανής σχέσης μεταξύ του Δικεφάλου του Βορρά και της Ξάνθης, κατέρρευσαν με εκκωφαντικό τρόπο, καθώς αποδείχτηκε από τη νομική διαδικασία περίτρανα ότι δεν υπάρχει εμπλοκή του ΠΑΟΚ στην ακριτική ομάδα, με συνέπεια τελικά ένα μεγαλοπρεπές φιάσκο για τον Ολυμπιακό.

Από τη συζήτηση της υπόθεσης εξάλλου στην ΕΕΑ, φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υφίσταται οποιαδήποτε σχέση του Ιβάν Σαββίδη με την ακριτική ΠΑΕ, όπως βέβαια κι οποιασδήποτε εταιρείας στην οποία εμπλέκεται η οικογένεια Σαββίδη.

Η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθη

Εκείνο στο οποίο αναλώθηκε, άλλωστε, ως επί το πλείστον, η εκδίκαση ήταν κατά κύριο λόγο η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ξάνθης, ο τρόπος που αυτή έγινε κι αν τυχόν υπήρξαν παρατυπίες στη διαδικασία.

Ως εκ τούτου, έγινε ξεκάθαρο από τη διαδικασία ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε την παραμικρή εμπλοκή σε όλο αυτό για το οποίο προσπαθούσε εδώ και καιρό να πείσει η «ερυθρόλευκη» προπαγάνδα, κάτι που αποδείχτηκε περίτρανα όταν έφτασε η στιγμή της αλήθειας. Ένα επικοινωνιακό φιάσκο που βασίστηκε σε άναρθρες κραυγές και τεχνάσματα και το οποίο τελικά αποδείχθηκε ενώπιον της ΕΕΑ.

Να βρεθούν, δηλαδή, όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, να καταθέσουν τα επιχειρήματά τους, να παραδώσουν τα αποδεικτικά στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους και αν αντικρούσουν τους ισχυρισμούς της «αντίπαλης» πλευράς.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις δύο πλευρές να παίρνουν προθεσμία ως την επόμενη Πέμπτη. Η απόφαση αναμένεται εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, δηλαδή εντός του μήνα.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο:
error
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *