Σάτιρα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: "Η χελώνα Χρυσοχοϊδη, ο λαγός Πλεύρης και η μεσαία τάξη Σταϊκούρα" (vid) | piperata.gr Skip to main content

Σάτιρα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη: "Η χελώνα Χρυσοχοϊδη, ο λαγός Πλεύρης και η μεσαία τάξη Σταϊκούρα" (vid)

H πολιτική σάτιρα στοχεύει την εμπάθεια και την αδικία, το ψέμα και την απάτη, την ανικανότητα και τη βλακεία! Τις εμμονές και ιδεοληψίες ανίκανων ηγετών. Τους ψεύτες πολιτικούς και τους δημαγωγούς. Τους εμπαθείς, τους φαύλους και τους ημιμαθείς.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Ένας λόγος που δηλώνω fan γενικότερα της σάτιρας, αλλά και του τρόπου που αυτή μπορεί να εκδηλώνεται, όπως είναι το σκίτσο και η γελοιογραφία, είναι γιατί αποτελεί το πιο αποτελεσματικό «όπλο», απέναντι σε πολιτικές συμμορίες, οικονομικά συμφέροντα και εγκληματικές οργανώσεις που δρουν σε διάφορους χώρους και επίπεδα.

Η σάτιρα, χρησιμοποιώντας συχνά το μαύρο χιούμορ, θίγει και τα πιο δυσάρεστα θέματα με τρόπο ευχάριστο και ελεύθερο. Γι' αυτό, μη διστάζετε να χαμογελάτε ή και να γελάτε πού και πού... ακόμη και για ότι συμβαίνει σήμερα με την αστυνομική βία του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Έναν καταπληκτικό τρόπο για να περάσει αυτά τα μηνύματα, μέσω πολιτικής σάτιρας, είναι κι αυτός που βρήκε με τα βιντεάκια του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο σκηνοθέτης - ηθοποιός, Θανάσης Μιχαηλίδης.

Το πρώτο τέτοιο βίντεο του, που έγινε viral αφορούσε την αστυνομική σεξιστική βία των έργων και ημερών Χρυσοχοϊδη.... Το ίδιο πετυχημένο είναι και το νέο βίντεο που ανέβασε στο οποίο θίγει περισσότερα κακώς κείμενα της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δείτε το και θα καταλάβετε! Το βέβαιο είναι ότι θα γελάσετε!

 

 

https://youtu.be/lBmfC2LaujwAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV