ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η "κλεισμένη συνέντευξη" του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ που... δεν έγινε ποτέ! | piperata.gr Skip to main content

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η "κλεισμένη συνέντευξη" του Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ που... δεν έγινε ποτέ!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR και δη η στήλη τους "ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ", ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ήταν να παραχωρήσει συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και, συγκεκριμένα, στην εκπομπή «αποτύπωμα», την οποία παρουσιάζει ο Παύλος Τζίμας, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Η συνέντευξη ήταν ήδη κλεισμένη από την προηγούμενη εβδομάδα (πριν από τις 15 του μηνός). Κι ενώ ο σταθμός ετοιμαζόταν να εκδώσει δελτίο Τύπου και να αρχίζει να μεταδίδει διαφημιστικό τρέιλερ, προαναγγέλλοντας την αποκλειστική τηλεοπτική εμφάνιση του πρωθυπουργού στο ραδιοτηλεοπτικό συγκρότημα του Φαλήρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Δευτέρα (13/1) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Η κουβέντα μεταξύ τους δεν πήγε καλά. Για την ακρίβεια υπήρξε μεγάλη ένταση...

Αμέσως μετά, ανακοινώθηκε στον Παύλο Τζίμα και σε κορυφαία στελέχη της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ ότι, ο πρωθυπουργός άλλαξε γνώμη και δεν δώσει συνέντευξη στον σταθμό!

Την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου, πρωί - πρωί, ο ALPHA ανακοίνωνε ότι την επόμενη κιόλας ημέρα (Πέμπτη 16/1) θα φιλοξενήσει συνέντευξη του πρωθυπουργού στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων μέσα από το Μαξίμου, για την οποία έγινε πολύς λόγος, καθώς ο Αντώνης Σρόιτερ έβγαλε ολόκληρο το δελτίο μέσα από το πρωθυπουργικό Μέγαρο.

Όμως, δεν είναι μόνο αυτό, που δείχνει ότι κάτι σοβαρό (κακό) τρέχει γύρω από τις σχέσεις Μητσοτάκη - Αλαφούζου. Και δεν αναφέρομαι στη δριμεία κριτική που ασκούν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ.

Θυμάστε και την περίφημη συνέντευξη που έδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης στην Όλγα Τρέμη στην ΕΡΤ;

Ε, κι αυτή προγραμματισμένη να δοθεί στον ΣΚΑΪ ήταν, αλλά τελευταία στιγμή (και) ο υπουργός Προ-Πο ακύρωσε την τηλεοπτική του εμφάνιση στο συγκρότημα του Φαλήρου και επέλεξε να πάει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.

Οι «κακές γλώσσες» μου λένε ότι υπήρξε εντολή από το Μαξίμου! 

Πως επετράπη να δώσει συνέντευξη ο υπουργός Άμυνας -αντί του Μητσοτάκη- στον Παύλο Τζίμα; Η ίδια πηγή, υποστηρίζει ότι η συνέντευξη του Νίκου Παναγιωτόπουλου κλείσθηκε μετά από διαμαρτυρία του δημοσιογράφου, καθώς το Μαξίμου δεν άδειαζε έτσι μόνο το κανάλι, αλλά και τον παρουσιαστή, ο οποίος δεν είχε τον χρόνο να κλείσει άλλη μεγάλη συνέντευξη. Οπότε, διαμεσολάβησαν οι επιτελείς του πρωθυπουργού.

Το χουνάρι, άλλωστε, ο Μητσοτάκης, το είχε κάνει στον Αλαφούζο!Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV