Άνδρας στο Πέραμα επιχείρησε να βιάσει 12χρονη και τον έβγαλε νοκ άουτ | piperata.gr Skip to main content

Άνδρας στο Πέραμα επιχείρησε να βιάσει 12χρονη και τον έβγαλε νοκ άουτ

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία του άντρα που επιχείρησε να βιάσει μία 12χρονη μαθήτρια στο Πέραμα.

Ο άνδρας συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου στο Πέραμα, και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο.

Σημειώνεται πως όταν η μαθήτρια κατέβηκε από το λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα, ένας άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του. Ωστόσο η ανήλικη γνώριζε πολεμικές τέχνες και τον έβγαλε νοκ άουτ.

«Ξαφνικά με έπιασε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικόβλητος», είχε δηλώσει η νεαρή μαθήτρια σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star.

Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης που μοιάζει με το κικ μπόξινγκ και εφάρμοσε στον επίδοξο κακοποιό όλα όσα έχει μάθει.

«Φοβήθηκα πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 - 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή», συμπλήρωσε η 12χρονη.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV