Φρίκη στην Αριζόνα - Μητέρα δολοφόνος έπνιξε τα τρία μωρά της | piperata.gr Skip to main content

Φρίκη στην Αριζόνα - Μητέρα δολοφόνος έπνιξε τα τρία μωρά της

Μητέρα δολοφόνος στην Αριζόνα των ΗΠΑ κατηγορείται ότι σκότωσε εν ψυχρώ τα τρία μωρά της, πνίγοντάς τα.

Σύμφωνα με το CNNi η 22χρονη Rachel Henry συνελήφθη από τις Αρχές με την υποψία ότι δολοφόνησε τα παιδιά της: ένα αγοράκι 3 ετών και δύο κορίτσια 1 έτους και 7 μηνών.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα των ανήλικων στο σπίτι της οικογένειας το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου.

Η κατάθεση της Rachel

«Η Rachel παραδέχθηκε πως έπνιξε τα παιδιά της, ξεκινώντας με το 1 έτους κοριτσάκι», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Αρχών για την υπόθεση. Μάλιστα, η γυναίκα παραδέχθηκε πως το κοριτσάκι αντιστάθηκε, κλωτσώντας την, όπως και ο 3χρονος, που φώναζε και τη χτυπούσε για να σταματήσει.

Η μητέρα, αφού σκότωσε το πρώτο κοριτσάκι, επιχείρησε να κάνει το ίδιο και τον με τον γιο της, εκείνη την ώρα, όμως, ήρθαν στο σπίτι επισκέπτες και αναγκάστηκε να σταματήσει. Όταν έφυγαν ωστόσο, έπνιξε το παιδί.

Την ίδια τραγική μοίρα με τα αδέλφια του είχε και το μωρό, που η Henry φέρεται να το σκότωσε στην κούνια του, αφού το είχε ταΐσει.

Ποια πρόσωπα παρευρίσκονταν την ώρα της δολοφονίας

Την ώρα των δολοφονιών στο σπίτι της οικογένειας ήταν ακόμη δύο ενήλικες. Μάλιστα, η αστυνομία εκλήθη από κάποιον που ήταν στο οίκημα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ποιος έκανε την κλήση. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στο σημείο ήταν η 22χρονη, ο πατέρας των παιδιών και ένα συγγενικό τους πρόσωπο.

Μάρτυρας, που μίλησε υπό τον όρο να διατηρηθεί η ανωνυμία του, είπε ότι η Henry φερόταν παράξενα τις τελευταίες ημέρες, ενώ ισχυρίστηκε πως έχει πρόβλημα με ουσίες. Ωστόσο, στον φάκελο της υπόθεσης δεν γίνεται πουθενά λόγος για χρήση ουσιών τη μοιραία μέρα.

Κατηγορίες για ανθρωποκτονία

Η 22χρονη είναι αντιμέτωπη με κατηγορίες για ανθρωποκτονία και παρουσιάστηκε σήμερα Τετάρτη 22 Ιανουαρίου ενώπιον των δικαστικών Αρχών, χωρίς να εκπροσωπείται από δικηγόρο. Το δικαστήριο όρισε εγγύηση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων για την αποφυλάκισή της.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV