Δικαστικό τέλος στον εφιάλτη του ανηλίκου που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της στον Βόλο | piperata.gr Skip to main content

Δικαστικό τέλος στον εφιάλτη του ανηλίκου που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον πατριό της στον Βόλο

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο στο Βόλο έκρινε ένοχο έναν 29χρονο αλλοδαπό για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας προσώπου κάτω των 12 ετών καθώς και η 31χρονη Ελληνίδα σύντροφος και μητέρα του παιδιού, για άμεση συνέργεια στην πράξη.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα magnesianews.gr, οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση ενός έτους ο καθένας, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 29χρονος αλλοδαπός κατηγορούταν ότι έκανε άσεμνες χειρονομίες σε βάρος της ηλικίας 7 ετών κόρη της συντρόφου του, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του -όπου διέμενε και η γυναίκα με το παιδί- κατέβασε το εσώρουχό του, της έδειξε τα γεννητικά του όργανα, ενώ κατέβασε και το εσώρουχο του παιδιού!

Επίσης, κατηγορούταν ότι από τον χειμώνα του 2016, ως το τέλος Ιουλίου του ίδιου μήνα, έπαιρνε αγκαλιά το κορίτσι κατ’ επανάληψη και το φιλούσε στο στόμα.

Πως γνωστοποιήθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση έγινε γνωστή όταν ο 38χρονος πρώην σύζυγος της γυναίκας βρήκε στο κινητό της μητέρας μια φωτογραφία στην οποία ο 29χρονος φιλούσε στο στόμα την τότε ηλικίας 7 ετών κόρη τους.

Ο 38χρονος, μετά από λίγο διάστημα κατέθεσε μήνυση στην Ασφάλεια Βόλου κατά του συντρόφου της πρώην συζύγου του και της πρώην συζύγου του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του ανήλικου κοριτσιού.

Ο πατέρας του κοριτσιού, που έχει την αποκλειστική επιμέλεια της κόρης του, υποστήριξε στο Δικαστήριο ότι ρώτησε την κόρη του για τον άλλο άνδρα και του είπε ότι είναι κακός άνθρωπος, τη φιλάει στο στόμα και της τσιμπάει την κοιλιά, ενώ το κοριτσάκι, που είχε εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε πει ότι ο άνδρας κατέβασε το εσώρουχό του μπροστά του.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο πλαίσιο «παιχνιδιού»

Ο κατηγορούμενος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ο οποίος είπε πως η φωτογραφία που βρήκε ο πρώην σύζυγος τραβήχτηκε στο πλαίσιο παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το παιδί είχε στο στόμα του πιπίλα και πήγε να τη βγάλει, με αποτέλεσμα να μοιάζει σαν να το φυλάει στο στόμα.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.