Μια σκυλίτσα προκάλεσε διακοπή ποδοσφαιρικού αγώνα για... λίγα χάδια (vid) | piperata.gr Skip to main content

Μια σκυλίτσα προκάλεσε διακοπή ποδοσφαιρικού αγώνα για... λίγα χάδια (vid)

Πρόκειται για μια διακοπή ποδοσφαιρικού αγώνα αλλιώτικη από κάθε άλλη και από αυτές που αν μη τι άλλο προκαλούν το χαμόγελο σε όλους.

Συνέβη στην αναμέτρηση ΑΟ Σελλάνων-Ηρακλή Λάρισας για τον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής όταν μια τρισχαριτωμένη σκυλίτσα εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να εισπράξει… χάδια. Όπως ήταν φυσικό, σ’ ένα παιχνίδι που έληξε χωρίς σκορ (0-0) η σκυλίτσα ήταν αυτή που έγραψε την ιστορία του αγώνα

Η εισβολή μιας σκυλίτσας στο γήπεδο επειδή ήθελε... χάδια, κατά την διάρκεια του αγώνα, κέρδισε τις εντυπώσεις σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0).

Τέσσερις ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων προσπάθησαν να απομακρύνουν χωρίς επιτυχία την σκυλίτσα από το γήπεδο αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς αυτή τους συμπάθησε και συνέχισε να επιζητεί τα χάδια τους!

Στην συνέχεια οι παίκτες της ομάδας της Καρδίτσας προσπάθησαν να βγάλουν την σκυλίτσα από το γήπεδο παίρνοντας την αγκαλιά, ούτε όμως αυτό έπιασε.

Ακολούθως το συμπαθητικό τετράποδο κινήθηκε στον τερματοφύλακα Σταυράκη των γηπεδούχων έχοντας σαν στόχο τα χάδια. Τελικά αυτός κατάφερε να την απομακρύνει από το γήπεδο και να συνεχιστεί το ματς.

https://youtu.be/_7EV0Wju6iIAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV