Το viral trick που κάνει την πιο αφράτη ομελέτα! (vid) | piperata.gr Skip to main content

Το viral trick που κάνει την πιο αφράτη ομελέτα! (vid)

Σίγουρα έχετε δοκιμάσει άπειρες συνταγές για αυγά ομελέτα. Την πιο αφράτη και νόστιμη όμως μόλις θα την δείτε. Το μυστικό της επιτυχίας της θα σας αφήσει άφωνους. Το σουρωτήρι που έχουμε όλοι στην κουζίνα μας θα σας προσφέρει το τέλειο αποτέλεσμα!

Υλικά

3 αυγά
3 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα
½ κόκκινη γλυκιά πιπεριά

Εκτέλεση

Βάζουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί καλά. Χτυπάμε τα αυγά καλά σε ένα μπολ, αν θέλετε κάντε το ακόμη και με τη βοήθεια ενός μίξερ για να αφρατέψουν. Αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε ένα σουρωτήρι (ιδανικά μεταλλικό) και το κρατάμε πάνω από το ζεστό τηγάνι. Γυρίζουμε το μείγμα των αυγών στο σουρωτήρι και με τη βοήθεια μιας κουτάλας πιέζουμε να βγει το αυγό στο τηγάνι.

Το αυγό σχηματίζει αφράτες κορυφές στο καυτό λάδι. Περιστρέφουμε ελαφρά την ομελέτα στο τηγάνι και αφαιρούμε, όσο έχει ακόμη ελαφρύ κίτρινο χρώμα
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τις πιπεριές σε κυβάκια και πασπαλίζουμε την ομελέτα πριν τη σερβίρουμε

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=rrjlErwZX9A

 

Στο παραπάνω βίντεο θα δείτε την συνταγή και ιδέες και προτάσεις για να σερβίρετε τα αυγά πολύ διαφορετικά!



Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV