7 στάσεις στο σεξ που σιχαίνονται οι γυναίκες | piperata.gr Skip to main content

7 στάσεις στο σεξ που σιχαίνονται οι γυναίκες

Tο σεξ πρέπει να είναι κάτι διασκεδαστικό, καυτό και ευχάριστο και για τους δύο παρτενέρ. Ωστόσο υπάρχουν στιγμές που όλοι θέλουμε να ανοίξει μια μαύρη τρύπα και να πέσουμε μέσα κατά τη διάρκειά του. Αυτό γιατί μπορεί να βρισκόμαστε σε μία στάση που δεν μας αρέσει καθόλου, άρα δεν την απολαμβάνουμε, ενώ στον σύντροφό μας φαίνεται να αρέσει.

Έχουν σίγουρα υπάρξει φορές που κατά την ερωτική συνεύρεση έχεις σκεφτεί κάπως έτσι “Πότε θα τελειώσει το μαρτύριο; Δεν μου αρέσει τίποτα σε αυτή τη στάση. Ο οργασμός μου είναι έτη φωτός μακριά από αυτό. R.I.P. οργασμέ”.

Για κάθε γυναίκα υπάρχει μια τέτοια στάση ή και παραπάνω που θα ήθελε να την διαγράψει από την ερωτική της ζωή. Σύμφωνα με έρευνα, οι 7 στάσεις που σιχαίνονται περισσότερο οι γυναίκες είναι οι παρακάτω:

7. Ανάποδη καουμπόισσα

Οι γυναίκες που την απορρίπτουν το κάνουν γιατί σε αυτή τη στάση δεν μπορούν να βρουν ρυθμό.

6. Καουμπόισσα

Την κατατάσσουν στην κατηγορία με τις πιο βαρετές στάσεις και τις πιο κουραστικές.

5. Λωτός

Η απουσία του να κάνεις παραπάνω κινήσεις είναι ένας από τους λόγους που οι περισσότερες γυναίκες απορρίπτουν αυτή τη στάση.

4. Ιεραποστολικό

Σε κάποιες γυναίκες δημιουργεί αίσθηση ασφυξίας ειδικά αν ο σύντροφος δεν μπορεί να χειριστεί σωστά το σώμα του.

3. Κουτάλι

Θυμίζει στις περισσότερες γυναίκες το σεξ ενός ηλικιωμένου ζευγαριού κι αυτό από μόνο του είναι λόγος να το βγάλουν από τη λίστα τους.

2. Στα όρθια

Ο λόγος που την απορρίπτουν συχνά είναι η διαφορά ύψους. Μπορεί στις ταινίες να φαίνεται σέξι αυτή η στάση αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι τόσο για τις περισσότερες γυναίκες.

1. 69

Απαιτείται να ικανοποιήσεις τον παρτενέρ σου την ίδια ώρα που θέλεις να πάρεις ικανοποίηση εσύ. Κάτι που μοιάζει αδύνατο για το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών και για αυτό δεν τους αρέσει αυτή η στάση.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.