Πιπεράτα Παρασκήνια ...δια χειρός Πάρι Κουρτζίδη

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Νέοι «καυτοί διάλογοι» Μαρινάκη που… χρήζουν παρέμβασης εισαγγελέων! (ντοκουμέντα)

Νέο «καυτό» περιεχόμενο από τις τηλεφωνικές συνδιαλέξεις του υπόδικου (δις μέχρι στιγμής) εφοπλιστή, Βαγγέλη Μαρινάκη, με συνεργάτες, φίλους και υπαλλήλους του, έρχεται στο φως της δημοσιότητας, το οποίο αποτελεί έναν «μικρό θησαυρό» για τις διωκτικές αρχές της χώρας, που όμως δολίως κράτησε ανεκμετάλλευτο το σύστημα της διαπλοκής: πολιτικοί, δικαστικοί, εκπρόσωποι ΜΜΕ (ευτυχώς όχι όλοι)!

…διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Τα PIPERATA.GR υπενθυμίζουν ότι ανελλιπώς έχουν ασχοληθεί με όλα αυτά τα «μαργαριτάρια», κι έχουν φέρει στο φως σχεδόν τα πάντα τα τελευταία δύο χρόνια, όμως ουδείς ασχολήθηκε, όπως επιβαλλόταν. Οι περισσότεροι, δυστυχώς, με αφέλεια ή και δόλο, έκαναν λόγο περί «ιδιωτικής διαφοράς» του γράφοντος εκδότη – δημοσιογράφου με τον υπόδικο μεγαλοεφοπλιστή και μιντιάρχη. Εμ, δεν ήταν έτσι!..

Ούτως ή άλλως, η αρπαγή/απαγωγή οποιουδήποτε δημοσιογράφου που αποκαλύπτει αλήθειες, εκτός από κακούργημα (του ποινικού κώδικα), δεν θα μπορούσε να αποτελεί ούτε προσωπική, ούτε ιδιωτική υπόθεση. Ήταν και είναι υπόθεση όλων των πολιτών, πόσω μάλλον αυτών που έχουν χρέος να υπερασπιστούν οποιονδήποτε πολίτη και φυσικά την ίδια την ελευθεροτυπία και τη δημοκρατία!

Οι συνομιλίες που ακολουθούν είναι προϊόν νόμιμης ηχογράφησης από την ΕΥΠ κατόπιν εισαγγελικής εντολής με αφορμή τα στημένα. Εν τούτοις, τα κακουργήματα και γενικώς τα αδικήματα που διαπιστώνονται δεν περιορίζονται στα στημένα παιχνίδια στο ποδόσφαιρο…  

Να τονίσουμε εκ νέου ότι τα στοιχεία που προκύπτουν από τις συνομιλίες αυτές έγιναν αποδεκτά από το δικαστήριο που εκδικάζει την υπόθεση NOOR1 σε δεύτερο βαθμό, αναφορικά με τους 2,1 τόνους ηρωίνη που μεταφέρθηκαν από τον Περσικό Κόλπο στην Ελευσίνα (σ.σ.: 900 κιλά ξεφορτώθηκαν ανοικτά της Κρήτης και αγνοούνται…).

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που στοιχεία από νόμιμες υποκλοπές, που αφορούσαν την υπόθεση των στημένων του ποδοσφαίρου, χρησιμοποιούνται ως υλικό της δικογραφίας στη δίκη για το NOOR1.

Παράλληλα όμως έρχονται στο φως και άλλα στοιχεία, που δεν σχετίζονται με τις δύο αυτές μεγάλες ποινικές υποθέσεις και είναι είτε αποδείξεις, είτε ενδείξεις ή αποχρώσες ενδείξεις εμπλοκής του εφοπλιστή-εκδότη και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού ή συνεργατών του σε μη νόμιμες υποθέσεις και διαδικασίες.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου αποκαλύφθηκαν η τηλεφωνική συνομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον δικηγόρο Θέμη Σοφό που αφορούσε στην οργάνωση ενός σκηνικού επαφής του εφοπλιστή με εισαγγελέα και ενδιάμεσο τον ποινικολόγο, καθώς και συνομιλία με τον καθηγητή και πρώην υπουργό της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Αρβανιτόπουλο, ο οποίος, όπως προκύπτει, μεσολάβησε στην εισαγγελική αρχή για την αποφυλάκιση ατόμου για το οποίο ενδιαφερόταν ο εφοπλιστής! (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Υπάρχει ωστόσο και συνέχεια. Τα τηλεφωνικά αρχεία, που έχουν κατατεθεί επισήμως στο δικαστήριο και τέθηκαν υπόψη των δικαστών στην υπόθεση NOOR1, αποκαλύπτουν αξιόποινες πράξεις και ενδείξεις εμπλοκής σε αξιόποινες πράξεις του ίδιου του εφοπλιστή Μαρινάκη συνεργατών και γνωστών του. Κλοπή καυσίμων και μεταφορά των κερδών υπό μορφή μαύρου χρήματος στην Ελλάδα ή φοροαποφυγή σε υπόθεση μεταγραφής ποδοσφαιριστή της ομάδας του Ολυμπιακού. Πρόκειται για σοβαρά αδικήματα, στα οποία εμπλέκεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος κατά τα άλλα κόπτεται για την τήρηση της νομιμότητας, κατηγορώντας τους αντιπάλους του, όπως στην πολύ πρόσφατη υπόθεση με τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη, που ταλανίζει και θα εξακολουθήσει να απασχολεί την Ελλάδα για μήνες.

Για να το ξεκαθαρίσουμε. Αν αποκαλυφθεί και αποδειχθεί δικαστικά η ενοχή του -κάθε- Ιβάν Σαββίδη, σαφώς και θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά. Αρκεί το τελικό συμπέρασμα να βασίζεται στην απόφαση των φυσικών δικαστών του. Δεν μπορεί ο κάθε διορισμένος σε επιτροπές και κατά το όνομα και μόνον «Ανεξάρτητες Αρχές», ο κάθε έμμισθος κονδυλοφόρος και ο κάθε επιχειρηματικός παράγων να δικάζουν εν ονόματι της νομιμότητας και με πολιτική κάλυψη από την εκάστοτε κυβέρνηση. Διότι αυτό συνέβη τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Το πολιτικο-επιχειρηματικό κονκλάβιο Μαρινάκη δίκασε και καταδίκασε ελέω κυβέρνησης Μητσοτάκη, με βασικό χειριστή τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο συνεργάτης και οι ενδείξεις κλοπής πετρελαίου

Πάμε στις «νέες καυτές συνομιλίες». Σε μία από αυτές, ακούγεται ο Βαγγέλης Μαρινάκης να συνομιλεί με έναν συνεργάτη του, ονόματι Σαράντος Πετροπουλέας, τον οποίο, ο δικηγόρος του κ. Νίκου Συντυχάκη, στην αγωγή που έχει κάνει σε βάρος του γράφοντος, επειδή ως δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι εμπλέκεται από τις έρευνες των αρχών στη δικογραφία των ηθικών αυτουργών της απόπειρας δολοφονίας του διαιτητή Θανάση Τζήλου (τυγχάνει να είναι και δικηγόρος του κ. Μαρινάκη στην υπόθεση με τα στημένα), τον παρουσίασε ως νόμιμο εκπρόσωπο -πλέον- της μίας εκ των τριών εταιρειών που ως βάση ονόματος φέρουν τη λέξη «Capital» και η οποία ως έδρα δηλώνει την Ιάσονος 3 στον Πειραιά, υποστηρίζοντας ότι, αν έχουν εντοπιστεί κινητά τηλέφωνα αυτής της εταιρείας να επικοινωνούν με τα κινητά τηλέφωνα των ταυτοποιημένων δραστών, αυτά -από το 2017- «ανήκουν» σε αυτόν! Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να ευσταθεί, διότι η αστυνομία και η εισαγγελία θα είχαν καλέσει να καταθέτει ο Πετροπουλέας και όχι ο Συντυχάκης στην υπόθεση Τζήλου. Αλλά, εν πάση περιπτώσει, δεν είναι της παρούσης να το αναπτύξουμε… στο παρόν ρεπορτάζ αυτό. Θα επανέλθουμε σύντομα, μέσω άλλου ρεπορτάζ, το οποίο τα PIPERATA.GR το χρωστάνε στην κοινή γνώμη και ειδικά στους αναγνώστες τους.

Οι κ. Μαρινάκης και Πετροπουλέας, λοιπόν, συνομιλούν για την ποσότητα πετρελαίου ενός πλοίου. Από τη συνομιλία αυτή, όπως αναφέρεται και στη σχετική δικογραφία, προκύπτουν ενδείξεις για πιθανή λαθρεμπορία και ξέπλυμα χρήματος.

Όπως θα διαβάσετε και στον παρακάτω διάλογο, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τις δεξαμενές του πλοίου με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να μεταφέρει στον συνεργάτη του την επιθυμία τα καύσιμα που υπάρχουν στο βαπόρι να «βγουν 200 τόνοι λιγότερα».

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΟΡΙΣΤΕ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ:ΕΛΑ, ΣΑΡΑΝΤΟ.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΛΑ!

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ… ΜΕ ΑΚΟΥΤΕ;

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑΙ, ΕΛΑ!

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΕΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΧΤΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΗΧ… ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ, ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ ΑΠΑΝΩ, Ο KAΠΕΤΑΝΙΟΣ… ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΕΙ ΑΠΑΝΩ ΣΤΟ… ΣΤΟ… ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝΕ… Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΤΩ… ΚΑΤΣΑΝΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ… ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΑΘΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕ…(ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)…  ΚΑΙ ΑΡΧΙΝΑΕΙ ΜΕΤΑ, ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΔΩ, ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ. ΜΙΛΗΣΑΝΕ, ΕΙΠΑΝΕ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ… ΘΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΜΜ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΝΙΑ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ UNDERWATER (Σ.Σ. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ: ΥΠΟΒΡΥΧΙΟ – ΙΣΩΣ ΕΝΝΟΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΥΦΑΛΩΝ)

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΜΜ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΕΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ… ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΥΠΙΚΑ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ’ΝΑΙ, ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ.  ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΑ’ΝΑΙ. ΑΚΟΥΣ;;;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ, ΝΑΙ!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ’ΝΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ  ΤΟΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΤΑΝΚΙ (Σ.Σ. ΔΕΞΑΜΕΝΗ) ΑΠΟ… ΔΕΝ ΞΕΡΩ, ΠΟΣΑ ΤΑΝΚΙΑ ΕΙΝΑΙ; ΠΕΝΤΕ; ΑΠΟ ΕΞΗΝΤΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΑΝΚΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ;;;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ! ΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΑΥΤΟ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΧΩ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ… ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ… ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΕΕ, ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ… ΛΟΓΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΔΑΝΕ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΗΤΑΝΕ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΚΑΝΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΠΟΡΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΠΟΥ… ΛΟΓΙΚΑ… ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΟΥΜΕ… ΑΛΛΑ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΗΤΑΝΕ… ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΦΑΚΙΑΝΟΣ… ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΟ ΟΤΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝΕ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΜΜ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ… (ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΝΑΙ, ΠΟΝΑΓΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ, ΕΙΧΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ, ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ! ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ; Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΟΡΙΣΤΕ; ΟΧΙ, ΕΔΩ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ… ΛΕΕΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ… (ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΑΛΛΟ ΣΟΥ ΛΕΩ… ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΑΠΟΡΙ, ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΔΥΟ Ή ΤΡΕΙΣ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΔΥΟ, ΔΥΟ, ΔΥΟ ΑΝΤΡΕΣ. Ο ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΠΡΩΤΟ ΜΗΧΑΝΙΚΟ… ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΟΧΙ, ΟΧΙ. ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ… ΚΑΙ ΥΠΟΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΕΠΑΝΩ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΑΑΑ!

…ΑΔΙΑΦΟΡΟ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ… ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ… ΑΝ  ΜΠΟΡΕΣΕΙ  ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΩ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΔΩ, ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΑΝΩ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ’ΠΑ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΘΑ ΛΕΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ… ΑΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΝΑΙ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ; ΟΚ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΟΚ!

Η συνομιλία μεταξύ τους συνεχίζεται και αργότερα με τον εφοπλιστή να δέχεται εν τέλει τα πετρέλαια να «βγουν 50 τόνοι λιγότεροι».

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ….. ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ CLOSING ΤΟΥ ‘ΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝΕ… ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΝΟΥΣ… ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΝΟΥΣ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΝΟΥΣ ΣΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝΕ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΟΣΟΥΣ ΛΕΕΙ; ΔΕ ΛΕΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΝΑΙ, ΛΕΕΙ… ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ…ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝΕ  ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ  ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ  Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΟΧΙ… ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ  ΟΧΙ… ΑΦΟΥ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΑ ΤΑΝΚΙΑ. ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ  ΤΙΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΕΣ, ΠΩΣ ΟΧΙ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΟΧΙ, ΑΦΟΥ ΤΑ ‘ΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ… ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ, ΞΑΝΑΜΕΤΡΑΜΕ… (ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΝΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ…

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ!

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΤΟΝΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ. ΕΝΤΑΞΕΙ;

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΕΑΣ: ΚΑΛΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ!

Η φοροαποφυγή στη μεταγραφή Μανωλά

Μεγάλο ενδιαφέρον, όμως, παρουσιάζει ακόμη μία συνομιλία με πρωταγωνιστές τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο του Ολυμπιακού, Γιάννη Βρέντζο.

Στο επίκεντρο της συζήτησης τίθεται η καταβολή 300.000 ευρώ, ως μπόνους μεταγραφής στον παίκτη Κώστα Μανωλά, για τα οποία αναζητείται ο τρόπος που δεν θα εμφανιστούν στην εφορία!..

…ΑΔΙΑΦΟΡΟ…

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ… ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ (ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ.

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ΜΜΜ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΣ… ΟΤΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ… ΝΑ ΤΗΣ…

…ΑΔΙΑΦΟΡΟ…

Νωρίτερα, ο κ. Βρέντζος εμφανίζεται να συζητάει με τον θείο του τότε αμυντικού των Πειραιωτών, τον Στέλιο Μανωλά, για την καταβολή των χρημάτων μέσω εταιρειών στο εξωτερικό.

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΝΑΙ.

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΕΛΙΟ, Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: Ο;…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ:Ο ΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: Α… Ο ΒΡΕΝΤΖΟΣ… ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ… ΚΑΛΑ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΚΑΛΑ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΩ Μ’ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ… ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Ο,ΤΙ ΩΡΑ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΕΕΕ… ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΦΕΥΓΩ… ΝΑ.  ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΝΑ ΡΘΕΙ… ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ‘ΡΘΕΙ ΤΩΡΑ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΤΙ ΩΡΑ ΦΕΥΓΕΤΕ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΥΡΙΟ… 2 Η ΩΡΑ ΠΕΤΑΩ… ΠΑΩ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥΕΦΑ PRO.

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ… ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ… ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ… Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ;

ΒΕΝΤΖΟΣ: ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ… ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ… ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ… ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ… ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΟΦΙΤΕΛ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΑΑΑ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ‘ΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΕΣΕΪΣΟΝ… ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ… ΠΟΥ ΛΕΝΕ… ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ… ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ… ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΜΙΑ… ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΔΩΔΕΚΑΜΙΣΙ ΞΕΡΩ ‘ΓΩ… ΔΩΔΕΚΑ.  ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΠΕΡΙΜΕΝΕ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΩΡΑ ΠΕΤΑΩ… ΠΕΡΙΜΕΝΕ… ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΩΡΑ… ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ;  ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ… ΜΗΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟ… ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ… ΚΑΤΙ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΔΥΟ ΚΑΙ ΔΕΚΑ… ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΟΦΙΤΕΛ… ΤΙ ΩΡΑ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΔΩΔΕΚΑ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΔΩΔΕΚΑ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΟ ΣΟΦΙΤΕΛ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΝΑΙ… ΔΩΔΕΚΑ Η ΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΟΦΙΤΕΛ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ… ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ… ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ… Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ Σ’ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΧΕΙΡΟ… ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ… ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΝΑΙ…ΝΑΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΕΓΩ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΟ…  ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΙΑ – ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΟΥ… ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΝΑΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΈΤΣΙ; ΕΣΥ, ΔΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ… ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΕΓΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, Η ΟΠΟΙΑ… ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ… ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ… ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΙΑ ΤΗΣ EUROΒΑΝΚ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ… ΘΑ ΕΡΘΕΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΟΚ!

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Σ’ ΑΥΤΟ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΟΚ… ΕΝΤΑΞΕΙ… ΓΙΑ ΤΟ ΤΥΠΙΚΟ ΝΑΙ… ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ ΑΥΤΑ… ΤΟ ΜΟΝΟ… ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ… ΤΟ ΠΡΙΜ… (ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)… ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΕΓΩ ΤΟ… (ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ)… ΤΟΝ ΚΟΜΝΗΝΟ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ, ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΝΟΜΙΖΩ… ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΚΕΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ… ΑΛΛΟ ΛΕΩ… ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΜ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ… ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ… ΟΛΑ Τ’ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΤΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ; ΤΙ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΜΟΥ ‘ΠΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΝΑΙ…  ΤΡΙΑΚΟΣΙΑ (ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ)… ΝΑΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΝΑΙ, ΕΤΣΙ… ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ… ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ… ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ… ΣΕ ΣΕΝΑ… ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ… ΕΙΝΑΙ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ… ΣΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ 300 ΕΦΟΡΙΑ ΑΥΤΟ… ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΑΥΡΙΟ… ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΝΕΙ;

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΝΑΙ… ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ… ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ…

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ… ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΤΟΙΟ… ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ;

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΌΧΙ… ΑΛΛΑ Θ’ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟ…(ΑΚΑΤΑΛΗΠΤΟ ΔΙΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΦΩΝΑ)…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΕΝΤΑΞΕΙ… ΟΚ….

ΣΤΕΛΙΟΣ: ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ…

ΒΡΕΝΤΖΟΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ… ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ… ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ΓΕΙΑ!

 

Χρήση πληροφοριών έγινε και από την ειδησεογραφική ιστοσελίδα: zougla.gr

Κοινοποιήστε το άρθρο:
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *