Τρία βιβλιοφιλικά καφέ στα Ιωάννινα για την εξεταστική σου | piperata.gr Skip to main content

Τρία βιβλιοφιλικά καφέ στα Ιωάννινα για την εξεταστική σου

Κατά την διάρκεια της εξεταστικής υπάρχουν κι άλλα μέρη στα Ιωάννινα για να διαβάσεις εκτός από την βιβλιοθήκη, που είναι μονίμως γεμάτη με αποτέλεσμα να έχει λίγη περισσότερη φασαρία απ’ όση συνηθίζεται, ενώ ίσως είναι δύσκολο να βρεις μέρος για να καθίσεις.

Αν δεν θέλεις λοιπόν να διαβάσεις ούτε στο σπίτι σου, αλλά ούτε και στην βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, σου έχουμε 4 ιδανικές επιλογές για διάβασμα.

1. Το δικό μας βαλς

Το δικό μας βαλς είναι ένα μαγαζί με έντονη vintage αισθητική. Εκτός της υπέροχης διακόσμησής του, που αποτελεί ένα από τα δυνατά του σημεία, κάτι ακόμη που θα βοηθήσει το διάβασμά σου είναι το γεγονός ότι μπορείς να καθίσεις τόσο σε κανονικά τραπέζια, όσο και σε μία υπέροχη αναπαυτική πολυθρόνα. Με αυτό τον τρόπο μπορείς να νιώσεις πραγματικά σα να είσαι στο (vintage) σπίτι σου.
https://www.instagram.com/p/B70srUcHcuh/?utm_source=ig_web_copy_link

Παράλληλα η μουσική που παίζει το μαγαζί είναι κατάλληλη για διάβασμα,και φυσικά δεν ηχεί καθόλου δυνατά! Τέλος, αν επιλέξεις το συγκεκριμένο μαγαζί για να διαβάσεις, μην παραλείψεις να κάνεις ένα διάλειμμα από το διάβασμά σου και να δοκιμάσεις γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι με κανέλα. Πίστεψέ μας, αξίζει (πολύ)!

2. Eiffel Cafe

Το Eiffel Cafe είναι ένα μικρό cafe επί της Δωδώνης, το οποίο όπως προδίδει και το όνομά του έχει παριζιάνικη αισθητική. Έχει καλό καφέ, όμορφη αισθητική, ευγενικό προσωπικό και χαλαρή μουσική, ενώ ως επί το πλείστον είναι αρκετά ήσυχο μαγαζί.

Επίσης, αν το επιλέξετε τις Πέμπτες, μόλις τελειώσετε το διάβασμά σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από την προσφορά του, η οποία περιλαμβάνει 500 ml κρασί και 1 πίτσα στην τιμή των 5.5 ευρώ.

Eiffel coffee

3. Say yes!

Το Say Yes είναι ένα μαγαζί που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης. Έχει πλούσιο μενού, που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό πελάτη, ενώ και οι καφέδες δεν πάνε πίσω. Το μαγαζί είναι αρκετά μεγάλο, οπότε μάλλον δεν θα δυσκολευτείτε να βρεις κάπου να καθίσετε, και είναι σίγουρο το ότι θα βρείτε και άλλους φοιτητές να διαβάζουν εκεί πέρα.
https://www.instagram.com/p/B5r3f50ndGR/?utm_source=ig_web_copy_linkAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV