Στα σκαριά το "ΣΥΡΙΖΑ TV" - Πότε βγαίνει στον "αέρα" πανελλαδικά μέσω και συνδρομητικής τηλεόρασης | piperata.gr Skip to main content

Στα σκαριά το "ΣΥΡΙΖΑ TV" - Πότε βγαίνει στον "αέρα" πανελλαδικά μέσω και συνδρομητικής τηλεόρασης

Κανονικά προχωράει το πρότζεκτ του ΣΥΡΙΖΑ για να βρεθεί σύντομα στον «τηλεοπτικό αέρα» με δικό του κανάλι. Στο επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα έχουν αποφασίσει να φτιάξουν το ΣΥΡΙΖΑ TV, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του PIPERATA.GR, θα εκπέμπει πανελλαδικά μέσω μίας από τις υπάρχουσες συνδρομητικές πλατφόρμες, αλλά και στο διαδίκτυο.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Το κόστος δεν πρόκειται είναι μεγάλο, καθώς στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι δεν θα χρειαστούν ιδιαίτερες υποδομές. Κάπου εκεί φαίνεται ότι «κουμπώνει» η συνεργασία με τοπικής εμβέλειας κανάλι της Αττικής, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις του.

Πάντως, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα PIPERATA.GR, το σημαντικό αυτό πρότζεκτ για τα επικοινωνιακά όπλα του Αλέξη Τσίπρα και του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν φαίνεται να ολοκληρώνεται πριν από το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

Εξάλλου, ακόμη οι επιτελείς της Κουμουνδούρου βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για το «ΣΥΡΙΖΑ TV», καθώς είναι σε εξέλιξη η συζήτηση ανάμεσα στο κόμμα και την ιδιοκτησία του τοπικού καναλιού της Αττικής.

Η διαπραγμάτευση κατ' ουσίαν γίνεται για να «αγοράσει» ο ΣΥΡΙΖΑ σημαντικό "κομμάτι" τηλεοπτικού χρόνου.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.