ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πλήρης δικαίωση του PIPERATA.GR: Καθαιρείται το ΔΣ της Ομοσπονδίας Καράτε - Η ΕΦΙΠ στέρησε σε 9 μέλη του ΔΣ την αθλητική ιδιότητα (pics) | piperata.gr Skip to main content

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - Πλήρης δικαίωση του PIPERATA.GR: Καθαιρείται το ΔΣ της Ομοσπονδίας Καράτε - Η ΕΦΙΠ στέρησε σε 9 μέλη του ΔΣ την αθλητική ιδιότητα (pics)

Όπως είναι σε θέση να πληροφορούνται τα PIPERATA.GR έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαιτούμενες δικαστικές κι άλλες ενέργειες (βλ. ΓΓΑ), προκειμένου να ορισθεί προσωρινή διοίκηση στην Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ), καθώς η επιτροπή φίλαθλου πνεύματος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, μετά από καταγγελίες αθλητών (και γονέων αθλητών), σωματείων και παραγόντων του αθλήματος, έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση -λόγω άνωθεν πιέσεων για τις οποίες έχουμε κάνει πάμπολλες αποκαλύψεις- έπραξε τελικά το καθήκον της: Στερεί τη φίλαθλη ιδιότητα για 18 μήνες σε 9 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της «αμαρτωλής» ομοσπονδίας.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Να τονιστεί ότι πρόεδρος της εν λόγω ομοσπονδίας είναι η σύζυγος του περιβόητου Γιώργου Γερόλυμπου (τα PIPERATA.GR έχουν επίσης κάνει πάμπολλες αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες του), ο οποίος αποτελεί το alter ego του κ. Ισίδωρου Κούβελου στα αθλητικά διοικητικά δρώμενα.

Να σημειωθεί ότι η απόφαση αναφέρεται σε παράνομη άσκηση εξουσίας (καθήκοντος), συνδυαστικά με δόλιες μεθοδεύσεις, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, προκειμένου το ΔΣ της Ομοσπονδίας να αποκλείει σωματεία και αθλητές.

Δείτε ενδεικτικά την αρχική και την τελευταία σελίδα της επίμαχης απόφασης, ενώ παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε και ολόκληρο το ιστορικό.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.