Επίτιμος Δημότης ο Προκόπης Παυλόπουλος τού τόπου καταγωγής τού Ευριπίδη Στυλιανίδη (pics&vid) | piperata.gr Skip to main content

Επίτιμος Δημότης ο Προκόπης Παυλόπουλος τού τόπου καταγωγής τού Ευριπίδη Στυλιανίδη (pics&vid)

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, επισκέφτηκε τον Δήμο Μαρώνειας - Σαπών, το χωριό του Ευριπίδη Στυλιανίδη, όπου ανακηρύχθηκε επίτιμος Δημότης.

Μετά την τελετή ανακήρυξής του σε επίτιμο δημότη, ο κ. Παυλόπουλος παρέστη στα εγκαίνια του Γραφείου του Τοπικού Αστυνόμου, ενώ μετέβη στο αρχοντικό Ταβανιώτη και ξεναγήθηκε στην έκθεση αρχαιοτήτων που φιλοξενεί. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν οι βουλευτές Ευριπίδης Στυλιανίδης (Ν.Δ), Δημήτρης Χαρίτου (ΣΥΡΙΖΑ), ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Χρήστος Μέτιος και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί...

https://youtu.be/OdWoUUFFNsQ

Δείτε και το "πλούσιο" φωτορεπορτάζ του PIPERATA.GR από την επίσκεψη του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, στον Δήμο Μαρώνειας.

Για την ανακήρυξη του Προκόπη Παυλόπουλου σε επίτιμο δημότη του τόπου καταγωγής του, αναφέρθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σε ανάρτηση του στο Facebook.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.