Αυτή ήταν η τραγική τούμπα Κατρούγκαλου σε αγώνα μπάντμιντον - Τού κόστισε έναν σπόνδυλο! (vid) | piperata.gr Skip to main content

Αυτή ήταν η τραγική τούμπα Κατρούγκαλου σε αγώνα μπάντμιντον - Τού κόστισε έναν σπόνδυλο! (vid)

Αυτό είναι το βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κατρούγκαλος, ενώ έπαιζε μπάντμιντον.

Όπως φαίνεται, ο κ. Κατρούγκαλος έχασε την ισορροπία του ενώ ήθελε να χτυπήσει το μπαλάκι και με αρκετά περιπετειώδη τρόπο, αφού διένυσε κάποια μέτρα με την όπισθεν... βρέθηκε τελικά να πέφτει και μάλιστα άτσαλα. Το αποτέλεσμα ήταν να καταλήξει στο 251 Γεν. Νοσοκομείο Αεροπορίας!

Πάντως, ο βουλευτής, παρά τους αφόρητους πόνους από τη ρήξη σπονδύλου που διαπιστώθηκε, φαίνεται να χαμογελά για τη τούμπα...

https://www.youtube.com/watch?v=sn6zadEG20k&feature=youtu.be

Με χιουμοριστική διάθεση ο πρώην υπουργός Εξωτερικών αναφέρθηκε μέσω Twitter στο ατύχημα και τον τραυματισμό που είχε:

«Συμμετείχα το πρωί σε μία αθλητική εκδήλωση αραβικής πρεσβείας. Έπεσα και οι εξετάσεις έδειξαν ένα ελαφρύ κάταγμα. Ελπίζω από αύριο να είμαι ξανά μάχιμος (έστω κ με κηδεμόνα). Θερμές ευχαριστίες σε όσους επικοινωνήσατε μαζί μου για το ενδιαφέρον κ τις ευχές σας», έγραψε ο Γιώργος Κατρούγκαλος και πρόσθεσε αστειευόμενος «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται... Δεν τον άκουσα».

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV