Αλλαγή καριέρας για 4 Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών (pics) | piperata.gr Skip to main content

Αλλαγή καριέρας για 4 Ελληνίδες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών (pics)

Όπως θα έλεγαν πολλοί, στο χώρο των ερωτικών ταινιών θα έρθεις αντιμέτωπος με κάθε λογής ανθρώπους. Έτσι και μερικές από τις παρακάτω κυρίες που από αλλού ξεκίνησαν και αλλού βρέθηκαν. Όλες έγιναν γνωστές από τη συμμετοχή τους σε ερωτικές ταινίες και μάλιστα σε πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το σίγουρο είναι ότι καμία από αυτές δεν το «κυνήγησε» πολύ, είτε γιατί δεν τους ζητήθηκε κάτι καινούριο εδώ ή στο εξωτερικό, είτε γιατί αποφάσισαν να το λήξουν μόνες τους. Να τις δούμε μία προς μία:

Αφροδίτη Αδάμη

Αν την έχει δει κάποιος σε ταινίες ερωτικού περιεχομένου και τη δει και σήμερα, αποκλείεται να καταλάβει πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Η Αφροδίτη Αδάμη, όπως τη γνωρίσαμε μέσα από τις ταινίες της, αποφάσισε να αφήσει το πορνό και να εξασκήσει το επάγγελμα το οποίο έχει σπουδάσει. Την ιατρική.

Τζούλια Αλεξανδράτου

Από τα καλλιστεία και την αδικία προς το πρόσωπό της, στον Σειρηνάκη και σε ταινίες που… έσπασαν ταμεία.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου υπήρξε ίσως η πιο γνωστή πορνοστάρ της Ελλάδας. Οχι για πολύ. 2-3 ταινίες, έρωτας, γάμος, εξωτερικό, χωρισμός, επιστροφή. Πλέον τη λες και… αγνώριστη.

Μαρία Αλεξάνδρου

Ναι, η νυν τραγουδίστρια έχει υπάρξει πορνοστάρ. Από τις… καλές. Για κάποιους η καλύτερη. Πήρε μέρος σε αρκετές ταινίες, ο κόσμος την αγάπησε, αλλά πλέον η καριέρα της είναι διαφορετική.

Όπως και το μαλλί της.

Μαριάννα Ντούβλη

Έχει πει μια ατάκα την οποία επαναλαμβάνει όλη η Ελλάδα. Αλλά αυτά δεν… γράφονται. Η Μαριάννα Ντούβλη υπήρξε μία από τις πιο περιζήτητες Ελληνίδες πορνοστάρ. Με πολλές ταινίες και με σεξουαλικότητα που… τρέλαινε.

Ωστόσο αποφάσισε να τα αφήσει όλα πίσω της και να παντρευτεί, να γίνει μάνα και να πάρει άλλη πορεία στη ζωή της.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV