Πολιτική

Χαμογελαστός επέστρεψε στην Βουλή ο Τρύφων Αλεξιάδης μετά την περιπέτεια της υγείας του

Τρύφων Αλεξιάδης

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, έκανε σήμερα την εμφάνισή του στα έδρανα της ολομέλειας μετά από αρκετές εβδομάδες αποχής λόγω της αιφνιδιαστικής επιδείνωσης της υγείας του που αποδείχθηκε όγκος στον εγκέφαλο και χρειάστηκε άμεση χειρουργική αφαίρεση.

Γράφει ο Σωκράτης Λαδόπουλος.

Όπως ήταν φυσικό τον υποδέχτηκαν με χαρά συνάδελφοί του βουλευτές από όλα τα κόμματα και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον αγκαλιάσουν, να του σφίξουν το χέρι και να του ευχηθούν «σιδερένιος» μετά από μια τόσο σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έγειρε ξαφνικά και παρουσίασε σπασμούς ενώ χρειάστηκε η συνδρομή 4 γιατρών – βουλευτών που ήταν παρόντες ανώ καταλυτική ήταν η πρωτοβουλία του Παύλου Πολάκη ο οποίος χρησιμοποιώντας ένα στιλό χρειάστηκε να του ανοίγει το στόμα και να απελευθερώσει την αναπνευστική του οδό αφού είχε «γυρίσει» η γλώσσα του.

Τότε, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, με ανάρτησή του στο Facebook, ο όγκος αφαιρέθηκε με επιτυχία, με αποτέλεσμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ να χαίρει, πλέον, άκρας υγείας και να επιστρέφει κανονικά στα καθήκοντά του.

 

Κοινοποιήστε το άρθρο:
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *