Πολιτική

Περιοδεία Τσίπρα στην Ήπειρο: Η κυβέρνησή μας έβγαλε την Ήπειρο από την απομόνωση (vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο περιοδείας, βρέθηκε στην Ήπειρο, όπου τόνισε ότι το έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ “έβγαλε από την απομόνωση” τη περιοχή.

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να βγάλει από την απομόνωση την Ήπειρο, υποστήριξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα Γιάννενα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και παρά τις δυσκολίες, η Ήπειρος και τα Γιάννενα βγήκαν από την απομόνωση μέσα από έργα στήριξης κοινωνικών υποδομών.

«Το Πανεπιστημιακό νοσοκομείο, τοπικές μονάδες υγείας, νέα πανεπιστημιακά τμήματα που σήμερα αναστέλλεται η λειτουργία τους. Αλλά και σημαντικές υποδομές, με χαρακτηριστικότερη την Ιόνια Οδό που έφερε την Ήπειρο πιο κοντά στην Ελλάδα».

Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ υποστηρίζοντας ότι κατά τους επτά μήνες διακυβέρνησής της η Ήπειρος και τα Γιάννενα έχουν μπει ξανά στον αυτόματο πιλότο. «Δυστυχώς έχω την αίσθηση ότι τους επτά μήνες της διακυβέρνησης ΝΔ, η Ήπειρος και τα Γιάννενα έχουν μπει ξανά στον αυτόματο πιλότο. Όχι μόνο δεν υπάρχει σχεδιασμός αλλά και μέτρα που είχαμε δρομολογήσει παραπέμπονται στις καλένδες. Φοβάμαι ότι αυτό δεν συμβαίνει ειδικά για την Ήπειρο αλλά είναι μια κατάσταση συνολική για τη χώρα», τόνισε.

Δήλωση στα Ιωάννινα

Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε -μέσα από σημαντικά έργα στήριξης- να βγάλει από την απομόνωση τα Ιωάννινα και την Ήπειρο συνολικά. Δήλωση στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της περιοδείας και του δημοκρατικού καλέσματος για ένταξη στον ΣΥΡΙΖΑ–Προοδευτική Συμμαχία. #Ιωαννινα #ΣΥΡΙΖΑ #iSYRIZA

Geplaatst door Alexis Tsipras op Woensdag 12 februari 2020

Τσίπρας: Η κυβέρνηση ασχολείται μόνο με την επικοινωνία

Ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Κ. Μητσοτάκη ότι ασχολούνται αποκλειστικά με την επικοινωνία και όχι με την ουσία. «Βλέπουμε πως έχει διαχειριστεί κρίσιμα θέματα όπως τα ελληνοτουρκικά και το προσφυγικό, όπου αποδεικνύεται ότι οι μεγάλες υποσχέσεις ήταν απατηλές και η κατάσταση έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολη. Τα νησιά μας είναι αφημένα στην τύχη τους χωρίς κανένα σχεδιασμός αλλά αντίθετα ακραία ρητορική και εξυπηρέτηση μεγάλων συμφερόντων στην οικονομία», τόνισε.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκτίμησε ότι επιβεβαιώνεται η προεκλογική του εκτίμηση ότι ο τόπος και ο λαός δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτή την κυβέρνηση. «Έχουμε μόνο να περιμένουμε νέα μεγάλα προβλήματα», είπε.

Κοινοποιήστε το άρθρο:
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *