Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Οχάιο: Βίντεο δείχνει μαθητές να εκτοξεύονται από τα καθίσματα (vid) | piperata.gr Skip to main content

Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στο Οχάιο: Βίντεο δείχνει μαθητές να εκτοξεύονται από τα καθίσματα (vid)

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει σχολικό λεωφορείο να αναποδογυρίζει, στο Οχάιο στις ΗΠΑ.

Οι εικόνες είναι τρομακτικές καθώς με την πρόσκρουση οι μαθητές εκτοξεύονται από τα καθίσματά τους και χτυπούν στον ουρανό του οχήματος.

Οι εικόνες είναι τρομακτικές καθώς με την πρόσκρουση οι μαθητές εκτοξεύονται από τα καθίσματά τους και χτυπούν στον ουρανό του οχήματος. Το περιστατικό σημειώθηκε στο Οχάιο όταν ένα αυτοκίνητο Mustang παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη και χτύπησε το σχολικό λεωφορείο, το οποίο μετέφερε 25 μαθητές.

Στο βίντεο φαίνεται το σχολικό λεωφορείο να κινείται χωρίς πρόβλημα όταν, την ώρα που διασχίζει μια διασταύρωση, ακούγεται ένας ισχυρός θόρυβος από την πρόσκρουση της Mustang ο οδηγός της οποίας έχει παραβιάσει το «κόκκινο».

Το σοκαριστικό βίντεο με το σχολικό λεωφορείο

Τότε το λεωφορείο μοιάζει να κινείται σε αργή κίνηση καθώς αναποδογυρίζει και καταλήγει με την οροφή στο οδόστρωμα. Ακούγονται τα ουρλιαχτά των μαθητών, αρκετοί εκ των οποίων δεν φορούν ζώνη ασφαλείας, ενώ ο 74χρονος οδηγός του σχολικού λεωφορείου να ρωτάει αν είναι όλοι καλά και να προσπαθήσει να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

Μετά τη σύγκρουση 8 μαθητές και ο οδηγός μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες καθώς δεν έφεραν σοβαρά τραύματα. Ο 42χρονος οδηγός της Mustang τραυματίστηκε σοβαρά.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=242&v=FbsXMJEkzQU&feature=e…

Αξίζει να σημειωθεί πως το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 19 Δεκεμβρίου αλλά το βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα την ΤρίτηAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV