Χαλαρές στιγμές για Τσίπρα στα Γιάννενα - Ποτό και selfie σε μπαράκι με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ (pics) | piperata.gr Skip to main content

Χαλαρές στιγμές για Τσίπρα στα Γιάννενα - Ποτό και selfie σε μπαράκι με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ (pics)

Την ευκαιρία να… χαλαρώσει λίγο είναι το βράδυ της Τετάρτης (12.02.2020) ο Αλέξης Τσίπρας.

Η αυλαία στην περιοδεία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο, έπεσε στα Γιάννενα. Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε για χαλαρό ποτό σε κεντρικό μπαράκι της πόλης, μαζί με νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ και συνεργάτες του.

 

Σε χαλαρό mood και χαμογελαστός, ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε χαλαρά με νέες και νέους και… πόζαρε για δεκάδες selfies. Αλλά εκτός από τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ με τους οποίους βγήκε φωτογραφίες, ο Αλέξης Τσίπρας δεν χάλασε χατίρι ούτε από θαμώνες που θέλησαν να φωτογραφηθούν μαζί του.

Εκτός όμως από τις φωτογραφίες, ο Αλέξης Τσίπρας συζήτησε με τους νεολαίους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το drain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που, όπως του τόνισαν, οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

Συζητήθηκε, φυσικά, και το εγχείρημα του isyriza.gr και ο ρόλος που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.