Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: "Κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο - Εξαφανισμένος ο Αυγενάκης" | piperata.gr Skip to main content

Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός: "Κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο - Εξαφανισμένος ο Αυγενάκης"

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στον ελληνικό αθλητισμό την ώρα που ο καθ’ ύλην αρμόδιος, ο υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης κοιμάται τον… ύπνο του δικαίου.

Λίγη ώρα μετά την πρωτοφανή ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο οποίος ενημέρωνε ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του τελικού του Λιγκ Καπ εφόσον μεταβεί στο Ρέντη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ήρθε η απάντηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού ο οποίος κάνει λόγο για τρομοκρατία και πόλεμο

Στην ανακοίνωση του ο Παναθηναϊκός ΑΟ προειδοποιεί τον Ολυμπιακό και τους αρμόδιους κρατικούς φορείς να μην πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της πράσινης αποστολής, και ενημερώνει ότι δε θα παραβρεθεί κανείς από το ΔΣ στο Ρέντη γιατί στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την τέλεση κακουργηματικών πράξεων.

«Η οπαδική τρομοκρατία κερδίζει την Δημοκρατία»

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Σε ένα σύγχρονο δυτικό κράτος, το έτος 2020, η Αστυνομία του Πειραιά και η Διοίκηση του Ολυμπιακού μας ενημέρωσε επίσημα ότι δεν μπορoύν να εγγυηθούν την σωματική ακεραιότητα του Προέδρου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, εφόσον αυτός παραστεί στον αποψινό τελικό του Λιγκ Καπ με τον Ολυμπιακό στο κλειστό γήπεδο του Ρέντη.

Ελληνικό Κράτος vs Κράτος του Ολυμπιακού σημειώσατε 2. Δεν έχει υπάρξει στα παγκόσμια χρονικά η οπαδική τρομοκρατία να κερδίζει την Δημοκρατία. Και όμως έγινε στην Ελλάδα του 2020.

Με τα όσα μας έχουν μεταφέρει οι άνθρωποι της Αστυνομίας και του Ολυμπιακού, καταλαβαίνουμε πως κάποιοι προετοιμάζονται για πόλεμο και σχεδιάζουν κακουργηματικές πράξεις εναντίον του Προέδρου μας και της αποστολής της Ομάδας.

Αν και θα έπρεπε να είναι αυτονόητο, τονίζουμε πως ο ύψιστος γνώμονας του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου είναι η προάσπιση της υγείας και της σωματικής ακεραιότητας οποιουδήποτε ανθρώπου, είτε φοράει πράσινα είτε φοράει οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Για αυτόν τον λόγο ενημερώνουμε πως δεν θα παραστεί κανένας από το Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο αποψινό ματς στον Πειραιά.

Ενημερώνουμε όμως πως αν πειραχτεί έστω και μια τρίχα μέλους της αποστολής μας, οι παραιτήσεις των αρμόδιων υπουργών θα είναι το ελάχιστο που θα απαιτήσουμε, ενώ οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί των όσων συμβούν να είναι σίγουροι ότι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη. Ήδη τους γνωρίζουμε!

Καλούμε την ύστατη ώρα το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, το εξαφανισμένο Υφυπουργείο Αθλητισμού και την Ελληνική Αστυνομία να αποδείξουν πως είναι θεσμοί του Ελληνικού Κράτους και όχι του Κράτους του Ολυμπιακού και να υπηρετήσουν τα όσα θα έπρεπε να πρεσβεύουν».

«Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα»

Η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει ως εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει το φίλαθλο κοινό και τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του σημερινού αγώνα βόλει, εφόσον ο Πρόεδρος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΑΟ, κος. Γιαννακόπουλος συνοδεύσει την αποστολή της ομάδας.

Για την προστασία του αθλήματος και της ιστορίας των 2 ομάδων, προτείνουμε στον κο. Γιαννακόπουλο να αποδεχθεί την πρόταση μας και να μην ηγηθεί της σημερινής αποστολής.

Αντίστοιχα δεσμευόμαστε να ισχύσει το ίδιο και για τον Πρόεδρο μας κο. Κουντούρη, στον επαναληπτικό αγώνα της επόμενης εβδομάδας.»

 

 

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV