Ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε το σπίτι του σε γιάφκα | piperata.gr Skip to main content

Ηλικιωμένος στη Θεσσαλονίκη μετέτρεψε το σπίτι του σε γιάφκα

Στο φως της δημοσιότητας έφερε η έρευνα αστυνομικών τον βαρύ οπλισμό που κατείχε παράνομα ένας 79χρονος στο σπίτι του, στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν ένα υποπολυβόλο, τύπου Scorpion, τέσσερις γεμιστήρες και 132 φυσίγγια και υπό αυτές τις συνθήκες συνελήφθη ο ηλικιωμένος.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται γιαπαλιό γνώριμο των διωκτικών αρχών, καθώς είχε συλληφθεί και καταδικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας που φέρεται να τέλεσε τον Απρίλιο του 2015 στην Περιστερά Θεσσαλονίκης.

Τότε, κατηγορήθηκε ότι πυροβόλησε εναντίον δικαστικού επιμελητή και ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου, όταν πήγαν να εκτελέσουν δικαστική απόφαση που αφορούσε την αποβολή του από έκταση που είχε καταλάβει παράνομα. Για την υπόθεση εκείνη εκκρεμεί εισαγγελική διάταξη για έκτιση του υπολοίπου της ποινής του.

Τον τελευταίο καιρό αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμαριάς, διεξήγαγαν έρευνες, ύστερα από τον εντοπισμό (τον περασμένο Δεκέμβρη) δύο γεμιστήρων υποπολυβόλου όπλου με 31 φυσίγγια σε κοινόχρηστο χώρο πολυκατοικίας όπου διαμένει. Ως ιδιοκτήτης τους ταυτοποιήθηκε ο 79χρονος και κατόπιν αυτού ακολούθησε η έρευνα στο διαμέρισμά του, όπου τελικά βρέθηκε ο οπλισμός για τον οποίο και συνελήφθη.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.