Παναθηναϊκός: Έκανε την ανατροπή της δεκαετίας για το League Cup στο βόλεϊ - Επική νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού | piperata.gr Skip to main content

Παναθηναϊκός: Έκανε την ανατροπή της δεκαετίας για το League Cup στο βόλεϊ - Επική νίκη με 3-2 επί του Ολυμπιακού

Την ανατροπή της δεκαετίας έκανε ο Παναθηναϊκός στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», στον Ρέντη στον πρώτο τελικό του League Cup, στο βόλεϊ.

Οι πράσινοι βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο αφού έχαναν με 2-0 σετ, αλλά δείχνοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα γύρισαν το παιχνίδι και νίκησαν 3-2 τον Ολυμπιακό. Πλέον ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δυο σετ, στο Μαρούσι, στις 19 Φεβρουαρίου, για να πανηγυρίσει τον τίτλο

Το παιχνίδι και ξεκίνησε με καθυστέρηση 45 λεπτών αφού έξω από το κλειστό του Ρέντη έγινε «πόλεμος» μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού και της Αστυνομίας με μολότοφ και δακρυγόνα που τελικά αποζημίωσε όσους το παρακολούθησαν. Λίγο μετά την παρουσίαση των δύο ομάδων η ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ρέντη έγινε αποπνικτική με τους παίκτες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 χτυπώντας από την γραμμή του σερβίς ωστόσο ο Παναθηναϊκός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, και με έναν Ράπτη από άλλο πλανήτη έκανε την ανατροπή που του δίνει το πάνω χέρι για την κούπα.

Τα σετ 2-3 (25-21, 25-21, 23-25, 24-26, 10-15)Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV