Μπαλάσκας για εγκληματικότητα: "Τους πιάνουμε Δευτέρα και βγαίνουν Τετάρτη ..." | piperata.gr Skip to main content

Μπαλάσκας για εγκληματικότητα: "Τους πιάνουμε Δευτέρα και βγαίνουν Τετάρτη ..."

Ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταμάτης Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή του Παπαδάκη "Καλημέρα Ελλάδα" στον ΑΝΤ1, σχολιάζοντας την παραβατικότητα στην Αθήνα και κυρίως στα Εξάρχεια, με αφορμή και το περιστατικό της άγριας συμπλοκής στη Μενάνδρου.

Οι δημοσιογράφοι απηύθυναν επίκαιρο ερώτημα σχετικά με την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή, όπου σημειώθηκε το βίαιο περιστατικό, και την "γκετοποίηση" της από αλλοδαπούς μετανάστες.

Όταν κλήθηκε να απαντήσει, ο Στ, Μπαλάσκας δήλωσε: "Τα Εξάρχεια κατά 70% έχουν καθαρίσει. Μέχρι τέλος του χρόνου θα έχουν καθαρίσει. " και συνέχισε: "Μη κοιτάτε τον Χρυσοχοΐδη πια, δεν αντέχουμε άλλο, κοιτάξτε 350 μέτρα πιο δίπλα που είναι το υπ. Δικαιοσύνης και ασχοληθείτε με αυτό. Τους ξέρουμε με τα μικρά τους ονόματα. Τους πιάνουμε Δευτέρα, βγαίνουν την Τετάρτη. Το καθεστώς ατιμωρησίας έχει να κάνει με το νομικό πλαίσιο. Πάμε με ασπιρίνη να γιατρέψουμε τον καρκίνο. Τον πιάνω εφτά φορές μέσα στη βδομάδα, άρα κάνω τη δουλειά μου σαν αστυνομία. Οι άλλοι που νομοθετούν, πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα", κατέληξε.

Ο κ. Μπαλάσκας διευκρίνισε πως δεν είναι πολιτικός για να αλλάξει τα πράγματα στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας, όπως δήλωσε on camera, ωστόσο παραδέχθηκε omera πως το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας λειτουργεί με πλείστες διαχρονικές παθογένειες, εις γνώσιν των κρατικών φορέων και οργάνων.

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.