Η "έκπληξη" του Banksy στο Μπρίστολ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου | piperata.gr Skip to main content

Η "έκπληξη" του Banksy στο Μπρίστολ για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

 Με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, ευχήθηκε ο Banksy για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Οι κάτοικοι του Μπρίστολ συνάντησαν ένα ιδιαίτερο γκράφιτι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον τοίχο ενός κτιρίου, το οποίο θύμιζε πολύ τη τέχνη του banksy.

Το γκράφιτι ονομάστηκε από τους θαυμαστές του ως «Valentine's Day Banksy», πριν ακόμα ο ίδιος ο καλλιτέχνης βεβαιώσει τη γνησιότητα του έργου του στον λογαριασμό του στο Instagram, την Πέμπτη το βράδυ.

https://www.instagram.com/p/B8hsVKOHd5P/?utm_source=ig_web_copy_link

Ενθουσιασμός στο Μπρίστολ για την "επιστροφή"¨του Banksy

Οι θαυμαστές του συγκεντρώθηκαν για να τραβήξουν selfies μπροστά στο έργο, στο οποίο απεικονίζεται ένα μικρό κοριτσάκι που έχει στρέψει μια σφεντόνα προς τον ουρανό, ενώ μια έκρηξη ζωηρόχρωμων κόκκινων λουλουδιών σχηματίζεται πιο ψηλά.

«Εμείς γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε στο Μπρίστολ, και είναι τόσο συναρπαστικό» είπε, στην εφημερίδα Guardian, η Κέλι Γούντραφ, ιδιοκτήτρια του κτηρίου, όπου εμφανίστηκε το γκράφιτι,

«Συνέχιζα σχεδόν να στριγκλίζω, και δεν σταμάτησα να χαμογελάω όλη μέρα» πρόσθεσε.

Οι ιδιοκτήτες του κτίσματος κάλυψαν το έργο με Plexiglass για να το προστατεύσουν ακόμη και πριν ο Banksy δηλώσει επισήμως ότι είναι δημιούργημά του.

Το έργο «ενδέχεται να προσελκύσει πολλούς τουρίστες και να γεννήσει ενδιαφέρον, πράγμα το οποίο θα είναι καλοδεχούμενο από τους κατοίκους και τις τοπικές επιχειρήσεις» δήλωσε στο BBC, το μέλος του δημοτικού συμβουλίου του Μπρίστολ, Άφζαλ Σαχ.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV