Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Κίνα γιορτάζει με λουλούδια ψεκασμένα με ... απολυμαντικό! (pics) | piperata.gr Skip to main content

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Η Κίνα γιορτάζει με λουλούδια ψεκασμένα με ... απολυμαντικό! (pics)

Μπορεί η Κίνα να πλήττεται από τον κορωνοϊό, ωστόσο οι πολίτες γιορτάζουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μοιράζοντας μπουκέτα λουλουδιών με ... απολυμαντικό!

Απολυμαντικό για τον κορωνοϊό

Ένα μικρό μπουκαλάκι με απολυμαντικό χεριών, προκειμένου να αποτρέψει με αυτόν τον τρόπο την εξάπλωση του νέου κορωνοϊού.

Λουλούδια για τον Αγιο Βαλεντίνο, απολυμαντικό για τον κορωνοϊό

Άδεια τα καταστήματα λόγω κορωνοϊού

Ο μήνας ήταν δύσκολος για εκείνη. Οι πωλήσεις κατέγραψαν πτώση 90% εν μέσω μιας επιδημίας που έχει ήδη στοιχίσει τη ζωή σε 1.400 ανθρώπους στην Κίνα. Ο κόσμος δεν βγαίνει έξω και τα εμπορικά καταστήματα έχουν αδειάσει.

 

Φορώντας μια χειρουργική μάσκα, η Κάι ψεκάζει με προσοχή τα χέρια της με απολυμαντικό και φοράει γάντια προτού συνθέσει το μπουκέτο της. Κατόπιν, τοποθετεί το μπουκαλάκι με το απολυμαντικό χεριών ανάμεσα στα λουλούδια.

Η ίδια λέει ότι την ενέπνευσε ένας πελάτης, ο οποίος της ζήτησε να απολυμάνει ένα μπουκέτο προτού το παραδώσει. Τώρα, προσφέρει απολυμαντικό στους πελάτες της, ως ένα προσωπικό δώρο από εκείνη.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.