Σοκ από δηλώσεις Μπαλάσκα για τον αστυνομικό-ληστή: "Είναι όμορφος, θα περάσει καλά στην φυλακή..."! | piperata.gr Skip to main content

Σοκ από δηλώσεις Μπαλάσκα για τον αστυνομικό-ληστή: "Είναι όμορφος, θα περάσει καλά στην φυλακή..."!

Αυτά, δεν υπάρχουν... Ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Στ. Μπαλάσκας, μιλώντας για τον αστυνομικό που λήστευε περίπτερα και βενζινάδικα με το όπλο του, είπε μια φράση που έχει εξοργίσει κάθε νοήμων δημοκράτη πολίτη!

«Εγώ πήρα τηλέφωνο και ρώτησα για την εξωτερική του εμφάνιση και μου είπαν ότι είναι όμορφος... Όταν είσαι όμορφος και αστυνομικός, περνάς ωραία! Αυτός θα περάσει πολύ ωραία στη φυλακή...», ήταν η φράση του, προκαλώντας αντιδράσεις στο πάνελ.

Στην ερώτηση που του ετέθη αν επιβραβεύει τέτοιες συμπεριφορές στη φυλακή, πρόσθεσε: «Δεν επιβραβεύω, είπα πως είναι αναπόφευκτο! Οι αστυνομικοί που περνάνε στην αντίπερα όχθη, στη μαύρη όψη του φεγγαριού, γίνονται παράνομοι... Δεν θα πάνε στη φυλακή και θα τον περιμένουν εκεί όλοι με ανοιχτές τις αγκαλιές για να τον υποδεχθούν. Είτε μας αρέσει, είτε όχι, αυτή είναι η αλήθεια!.. Αν θέλει αστυνομικός να γίνει ληστής, να παραιτηθεί και να περάσει στην παρανομία. Μου είναι αδιανόητο, όσο αδιανόητο να στείλουμε ένα δίχρονο παιδί στον Άρη", επιχειρηματολόγησε.

Διαβάστε περισσότερες δηλώσεις εδώAdd new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV