Καναδάς: Απίστευτο ατύχημα με 200 οχήματα και 70 τραυματίες (vids) | piperata.gr Skip to main content

Καναδάς: Απίστευτο ατύχημα με 200 οχήματα και 70 τραυματίες (vids)

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Καναδά, με 200 αυτοκίνητα να συγκρούονται μεταξύ τους.

Το ατύχημα έγινε σε δρόμο του Μόντρεαλ του Καναδά, όπου η κυκλοφορία ήταν αυξημένη, αλλά λόγω του πάγου που είχε πιάσει ο δρόμος, έγινε μία σύγκρουση αυτοκινήτων, που οδήγησε σε καραμπόλα, στην οποία ενεπλάκησαν 200 περίπου οχήματα! Μεταξύ των οχημάτων μάλιστα, ήταν ένα σχολικό λεωφορείο και ένα βυτιοφόρο.

https://www.youtube.com/watch?v=58ug27rvV7Y&feature=emb_title

Σύμφωνα με τα Καναδικά ΜΜΕ, από την καραμπόλα έχουν τραυματιστεί τουλάχιστον 70 άτομα, ενώ κάποιοι είναι σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής. Παράλληλα, υπάρχουν δύο άτομα εγκλωβισμένα στα αυτοκίνητά τους.

«Ενεπλάκη ό,τι κινούνταν σε τέσσερις ρόδες την επίμαχη ώρα» είπε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας ο οποίος τόνισε ότι δεν προκλήθηκαν φωτιές από τις συγκρούσεις.

https://www.youtube.com/watch?v=cQUSpHutpDI&feature=emb_title

Ο υπουργός Μεταφορών της πολιτείας του Κεμπέκ απέδωσε την καραμπόλα στις καιρικές συνθήκες στην περιοχή. «Οι άνθρωποι οδηγούσαν, υπήρχαν ισχυροί άνεμοι και ξαφνικά δεν έβλεπες τίποτα. Και μετά ξεκίνησε η καραμπόλα» είπε, αναφέροντας πως ο δρόμος θα μείνει κλειστός σε όλη την διάρκεια της ημέρας σήμερα (Πέμπτη).Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV