Παραπολιτικά

Απίστευτος… Πέτσας: Οι κλειστές δομές στα νησιά θα περιορίσουν τον… κορωνοϊό!

Πέτσας

Απίθανα πράγματα! Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στην προσπάθειά του να εξηγήσει την χρησιμότητα των Κλειστών Δομών στα νησιά, χρησιμοποίησε τον κορωναϊό…

Όμως μια ατάκα του στο newpost, ή ήδη συζητείται πολύ: «Το σχέδιο αυτό είναι προς όφελος της χώρας και κυρίως των τοπικών κοινωνιών. Ιδιαίτερα σήμερα που υπάρχουν σε έξαρση θέματα δημόσιας υγείας, γίνεται καλύτερα αντιληπτό από όλους, ότι θέματα όπως ο κορωνοϊός μπορούν να αντιμετωπιστούν γρήγορα και αποτελεσματικά σε μία κλειστή δομή, και όχι σε μία άναρχη ανοιχτή δομή που αποτελεί υγειονομική βόμβα»!

Στο μεταξύ, κυβερνητικές πηγές σχολιάζοντας τα επεισόδια που σημειώνονται σε Χίο και Μυτιλήνη, όπου οι νησιώτες αντιδρούν έντονα στη δημιουργία κλειστών δομών, ανέφεραν τα εξής: «Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα αποβιβάστηκαν στα λιμάνια της Μυτιλήνης και των Μεστών Χίου μηχανήματα έργων του στρατού, για την έναρξη εργασιών κατασκευής των νέων κλειστών κέντρων κράτησης. Αστυνομικές δυνάμεις συνοδεύουν μηχανήματα και προσωπικό προκειμένου να ξεκινήσουν απρόσκοπτα οι εργασίες».

«Είναι δεδομένη η αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης να υλοποιήσει το σχέδιό της, το οποίο είναι προς όφελος της χώρας και κυρίως των τοπικών κοινωνιών. Σήμερα που είναι σε έξαρση θέματα δημόσια υγείας αυτό γίνεται καλύτερα αντιληπτό από όλους, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «Καλούμε τις τοπικές αρχές, τους φορείς και τους πολίτες να μας εμπιστευτούν: οι κλειστές δομές θα γίνουν και οι άναρχες, ανοιχτές, δομές θα κλείσουν».

Κοινοποιήστε το άρθρο:
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

five + 15 =