Τετ-α-τετ Ερντογάν και Πούτιν στις 5 Μαρτίου για το Ιντλίμπ | piperata.gr Skip to main content

Τετ-α-τετ Ερντογάν και Πούτιν στις 5 Μαρτίου για το Ιντλίμπ

Συνάντηση με τον Πούτιν θα πραγματοποιήσει στις 5 Μαρτίου ο Ερντογάν, όπως ανακοίνωσε λίγο πριν αναχωρήσει για το Αζερμπαϊτζάν.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας πριν μεταβεί στο Αζερμπαϊτζάν για επίσκεψη, δήλωσε ότι δεν υπάρχει πλήρης συμφωνία για τη πραγματοποίηση της τετραμερούς συνάντησης Τουρκίας, Ρωσίας, Γαλλίας και Γερμανίας στις 5 Μαρτίου, ωστόσο ο ίδιος θα συναντηθεί με τον Πούτιν.

Ο Ερντογάν γνωστοποίησε ότι αύριο, Τετάρτη, θα υπάρξουν συζητήσεις με ρωσική αντιπροσωπεία επί του ιδίου ζητήματος, όπως αναφέρει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Να υπενθυμιστεί πως τη Δευτέρα, τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης γνωστοποίησαν πως ένα κονβόι 50 στρατιωτικών οχημάτων της Τουρκίας εισήλθαν στο Ιντλίμπ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι τουρκικές δυνάμεις εισήλθαν στην πόλη ώστε να δημιουργήσουν μία ασφαλή ζώνη για τους αμάχους.

Νεκροί δύο Τούρκοι στρατιώτες

Δύο Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν στη Λιβύη, όπου η Άγκυρα έχει αναπτύξει στρατιωτικούς για να υποστηρίξει την κυβέρνηση της Τρίπολης, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος το Σάββατο είχε παραδεχθεί πως στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στη Λιβύη, χωρίς όμως να διευκρινίσει πόσοι.

«Είχαμε δύο μάρτυρες εκεί πέρα, στη Λιβύη», δήλωσε ο Ερντογάν στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στην Άγκυρα. Ο Τούρκος πρόεδρος δεν διευκρίνισε πότε ούτε από ποιόν σκοτώθηκαν οι στρατιώτες αυτοί.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV