Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερόλυμπου: Η ΕΦΙΠ τής στέρησε τη φίλαθλη ιδιότητα και η ΕΟΕ την ενέκρινε για λαμπαδηδρόμο! | piperata.gr Skip to main content

Εμμανουέλα Ποντίδα-Γερόλυμπου: Η ΕΦΙΠ τής στέρησε τη φίλαθλη ιδιότητα και η ΕΟΕ την ενέκρινε για λαμπαδηδρόμο!

Αυτά μόνο στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή μπορούν να γίνονται. Προφανώς και ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, δεν έχει πάρει καν είδηση αυτή την έγκριση, όμως, ως επικεφαλής, όπως και να έχει φέρει την ευθύνη. Πόσω μάλλον τώρα που πλέον το πληροφορείται από τo PIPERATA.GR και δη τη στήλη «ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ».

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Προ ολίγον μόνο εβδομάδων, η ΕΦΙΠΗΔ (πειθαρχικό όργανο) της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΕΟΕ) αποφάσισε τη στέρηση της φίλαθλης ιδιότητας από την τότε πρόεδρο (καθαιρέθηκε λόγω της ποινής αυτής) της ομοσπονδίας Καράτε, Εμμανουέλας Ποντίδα - Γερόλυμπου.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Επιτροπής, η ΕΟΕ ενέκρινε (Δευτέρα 9/3) τη συμμετοχή της κυρίας Ποντίδα - Γερόλυμπου στην Ολυμπιακή λαμπαδηδρομία επί ελληνικού εδάφους, η οποία ξεκινάει στις 12 Μαρτίου 2020 με την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία.

Όμως, όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, πέρα από το ηθικό σκέλος, υπάρχει ξεκάθαρο κώλυμα, σύμφωνα με τους γενικούς όρους συμμετοχής, που η ίδια η ΕΟΕ έχει θέσει. 

Αναλυτικά τους γενικούς όρους, αλλά και για του λόγου το αληθές, μπορείτε να δείτε... ΕΔΩ!

Όσον αφορά στη συμμετοχή της κυρίας Ποντίδα - Γερόλυμπου, η οποία δεν έχει ακόμη καλά - καλά συμπληρώσει τον πρώτο μήνα της ποινής της, τα PIPERATA.GR ευελπιστούν ότι, τώρα που ο κ. Σπύρος Καπράλος έλαβε γνώση, θα παρέμβει, σεβόμενος την απόφαση της ΕΦΙΠ και τους γενικούς όρους της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της οποίας προεδρεύει.Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV