Με κορωνοϊό η καθηγήτρια που αποκάλυψε το PIPERATA.GR ότι είχε ταξιδέψει Ιταλία και της δόθηκε άδεια να διδάσκει σε 4 σχολεία της ανατ. Αττικής! | piperata.gr Skip to main content

Με κορωνοϊό η καθηγήτρια που αποκάλυψε το PIPERATA.GR ότι είχε ταξιδέψει Ιταλία και της δόθηκε άδεια να διδάσκει σε 4 σχολεία της ανατ. Αττικής!

Είναι ανήκουστο, πραγματικά τραγικό, αλλά και ενδεικτικό του εγκληματικού μπάχαλου που επικρατεί στο υπουργείο Παιδείας και στην κυβέρνηση Μητσοτάκη!

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που εντός των επόμενων ωρών θα επιβεβαιωθούν και επισήμως, η καθηγήτρια Γαλλικών που αποκάλυψαν τα PIPERATA.GR και δη η στήλη «ΠΙΠΕΡΑΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ», η οποία είχε ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία, αλλά παρόλα αυτά της δόθηκε άδεια από τη διεύθυνση της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής και τον ΕΟΔΥ να συνεχίσει να διδάσκει σε 4 σχολεία του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, χωρίς να υποβληθεί σε εξετάσεις, τελικά, διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Να σημειωθεί ότι, μετά την αποκάλυψη του PIPERATA.GR η διευθύντρια του 1ου δημοτικού σχολείου Βάρης, όπως και οι αρμόδιοι από το υπουργείο Παιδείας, μιλώντας στα PIPERATA.GR, είχαν δηλώσει ότι είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα που έπρεπε, αλλά δεν ξεκαθάριζαν αν είχε ή δεν είχε υποβληθεί σε εξετάσεις!

Το ρεπορτάζ από τα PIPERATA.GR συνεχίζεται και σύντομα θα επανέλθουμε!

Στο μεταξύ διαβάστε παρακάτω τα σχετικά αποκλειστικά ρεπορτάζ του PIPERATA.GR:

https://www.piperata.gr/2020/03/04/apoklistiko-kathigitria-gallikon-pou…

https://www.piperata.gr/2020/03/05/synagermos-se-vari-voula-vouliagmeni…

https://www.piperata.gr/2020/03/06/epiveveosi-piperata-gr-i-kathigitria…

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV