Κορωνοϊός: «Έρχεται Αρμαγεδδών στην Ελλάδα» λέει κορυφαίος υπουργός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο PIPERATA.GR! | piperata.gr Skip to main content

Κορωνοϊός: «Έρχεται Αρμαγεδδών στην Ελλάδα» λέει κορυφαίος υπουργός ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο PIPERATA.GR!

Κορυφαίος υπουργός, ο οποίος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πρωθυπουργό, μιλώντας στο PIPERATA.GR, αυτολεξεί δήλωσε ότι «έρχεται Αρμαγεδδών», αναφερόμενος στο τι θα πρέπει να περιμένουμε από το «μέτωπο» του κορωνοϊού στη χώρα μας.

...διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω υπουργός έχει αποδείξει ότι ανήκει στα «νομοταγή» στελέχη της, τόσο επί κυβερνήσεων Καραμανλή, όσο και επί Σαμαρά, αλλά και σήμερα που πρωθυπουργός είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Κι αυτό το τονίζουμε, γιατί δε δείχνει να έχει κανένα λόγο να σπείρει πανικό, άνευ λόγου και αιτίας... Ούτε φυσικά επιθυμεί να υπονομεύσει την κυβέρνηση και το προσωπικό του έργο. Μάλιστα, επουδενί φέρεται να είναι σε αυτούς που ο πρωθυπουργός έχει κατά νου... είτε να «καρατομήσει» είτε να μετακινήσει, για να πει κάποιος ότι ο υπουργός αυτός «βγάζει κακίες» και δόλια διασπείρει «fake news».

Όπως και να έχει, πάντως, αν αληθεύει η πληροφόρηση που μας δίνει ο εν λόγω υπουργός, η οποία έρχεται να ταυτιστεί με αυτή που το PIPERATA.GR σάς είχε αποκαλύψει κατόπιν ενημέρωσης που είχε από υψηλόβαθμο στέλεχος στο χώρο της Υγείας, δηλαδή ότι σε λίγες ημέρες θα μιλάμε για τον (πρώτο) τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά και στην Ελλάδα. Τα χειρότερα είναι μπροστά μας...

Αξίζει να τονιστεί ότι, δυστυχώς, το προηγούμενο σχετικό αποκλειστικό δημοσίευμα επιβεβαιώθηκε πλήρως, τόσο ως προς τον αριθμό κρουσμάτων που προμήνυε ότι θα ανακοινώνονταν επισήμως το περασμένο Σαββατοκύριακο, όσο και ως προς τον (πρώτο) τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων που έρχεται (διαβάστε εδώ), καθώς αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ήδη στους 89 που έχουν διαγνωσθεί με κορωνοϊό στη χώρα μας. 

Το θέμα, όμως, είναι ότι για να το διαρρέουν δύο αξιόπιστες πηγές, σημαίνει ότι κάτι παραπάνω ξέρουν όλοι στο Μαξίμου, αλλά δεν μας το λένε τόσες ημέρες, θέλοντας από τη μία να μην υπάρξει πανικός και κραχ, κι από την άλλη να προλάβουν να οργανωθούν, καθώς, όπως αποδεικνύεται, όχι μόνο έτοιμη δεν ήταν η κυβέρνηση, αλλά ούτε επαρκώς ενημέρωσε τους πολίτες. Ούτε τα μέτρα που έπρεπε να παρθούν... πάρθηκαν!

Τρανό παράδειγμα η αποκάλυψη του PIPERATA.GR, σχετικά με την περίπτωση της καθηγήτριας Γαλλικών σε 4 σχολεία του δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, η οποία παρότι είχε ταξιδέψει στη βόρεια Ιταλία, συνέχιζε να διδάσκει γιατί η διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και ο ΕΟΔΥ τής έδωσαν άδεια, χωρίς να της επιβάλουν να υποβληθεί σε εξέταση για κορωνοϊό. Με αποτέλεσμα, σήμερα (10/3), τελικά να γίνει γνωστό -κατ' αρχάς από το PIPERATA.GR και μετέπειτα επισήμως- ότι είναι θετική στον κορωνοϊό, σε εξέταση που φέρεται να υποχρεώθηκε να κάνει μετά την επίμαχη αποκάλυψη μας!

Όπως και απολυμάνσεις τελικά έγιναν στα σχολεία της ευρύτερης περιοχής Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, επειδή προηγήθηκαν τα δύο αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του PIPERATA.GR! (Διαβάστε ΕΔΩ όλο το τραγελαφικό ιστορικό)

 Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV