Ύπουλο κρούσμα κορωνοϊού: Η Φαίη Σκορδά θετική, χωρίς κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής! | piperata.gr Skip to main content

Ύπουλο κρούσμα κορωνοϊού: Η Φαίη Σκορδά θετική, χωρίς κανένα σύμπτωμα μέχρι στιγμής!

Τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα μας αυξάνονται συνεχώς με ραγδαίους ρυθμούς. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται και Έλληνες celebrities, αφού μετά τη Χριστίνα Μπόμπα τώρα και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως είναι θετική στον κορωνοϊό, όπως, δυστυχώς, κι αρκετοί άλλοι. Η περίπτωση, όμως, αποδεικνύει κάτι εξαιρετικά ύπουλο και επικίνδυνο: Διαγνώσθηκε θετική στον εγκληματικό ιό, παρότι δεν παρουσιάζει συμπτώματα.

Η παρουσιάστρια μέσω μιας ανάρτησης που έκανε (πριν λίγα λεπτά, Σάββατο 14/3) στο λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως -αν και δεν έχει κάποιο σύμπτωμα!-, υποβλήθηκε στο τεστ, καθώς άτομο από το περιβάλλον της είχε διαπιστωθεί πως είχε προσβληθεί από τον ιό και τελικά αποδείχθηκε πως το ίδιο συνέβη και σε εκείνη!

Ωστόσο, αυτό που είναι υπό διερεύνηση πλέον είναι αν η Φαίη Σκορδά βρίσκεται σε στάδιο επώασης και δεν έχει παρουσιάσει ακόμη κανένα σύμπτωμα, ή δύναται να νοσεί κανείς χωρίς συμπτώματα ή έστω και με ένα μόνο σύμπτωμα; Πόσοι τελικά νοσούν;

«Αγαπημένοι μου, πριν από λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι είμαι θετική στον κορωνοϊό. Μετά από πληροφορίες ότι άτομα από το περιβάλλον μου είχαν έρθει σε επαφή με ασθενείς, αποφάσισα,να κάνω την εξέταση τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου.Τα παιδιά είναι αρνητικά, αλλά εγώ είμαι θετική. Οφείλω να το μοιραστώ δημόσια, όπως πρέπει να κάνουμε όλοι. Προς το παρόν είμαι εντελώς ασυμπτωματική. Παραμένω στο σπίτι, υπακούοντας στις οδηγίες των ειδικών. Εύχομαι περαστικά στους νοσούντες και υγεία για όλους ! Με πίστη και αισιοδοξία θα το ξεπεράσουμε και αυτό. #μένουμε_σπίτι», έγραψε η παρουσιάστρια.

Δείτε τη σχετική ανάρτησή της:

σκορδά

 

Διαβάστε επίσης: Με κορωνοϊό η Χριστίνα Μπόμπα! – Η ανάρτηση και οι συμβουλές (vid)Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.

WebTV